Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prílev peňazí alebo prázdna peňaženka? Pozrite si svoj finančný horoskop

3.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Čo môžeme očakávať vo finančnej oblasti v období od 3. do 9. júna? Nahliadnite nižšie a pozrite si svoj finančný horoskop Čo môžeme očakávať vo finančnej oblasti v období od 3. do 9. júna? Foto: shutterstock/Dean Drobot Týždenný horoskop pre Barana Pri rozhodovaní tento týždeň používajte skôr […]
Menej ako 1 min. min.

3.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot).

Čo môžeme očakávať vo finančnej oblasti v období od 3. do 9. júna? Nahliadnite nižšie a pozrite si svoj finančný horoskop

Čo môžeme očakávať vo finančnej oblasti v období od 3. do 9. júna?
Foto: shutterstock/Dean Drobot

Týždenný horoskop pre Barana

Pri rozhodovaní tento týždeň používajte skôr rozum ako emócie. Pri práci buďte pripravení na rôzne situácie a buďte otvorení novým príležitostiam, ktoré sa vám môžu naskytnúť. Samostatne pracujúci Barani budú mať menšiu chuť konať a bude ťažké vytrhnúť ich zo stagnácie. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať strach z nových výziev a odmietnu ponuku, ktorá sa im bude zdať zaujímavá, sa budú domnievať, že na danú pozíciu majú málo kompetencií. Vo finančných záležitostiach prijmete priaznivé opatrenia na posilnenie svojho materiálneho zabezpečenia.

Týždenný horoskop pre Býka

Aura tohto týždňa vás prinúti riešiť nové problémy. Situácia, v ktorej sa ocitnete, vás na istý čas pripraví o pokoj a vy budete namáhavo uvažovať o motívoch niektorých ľudí. Ak ste samostatne zárobkovo činní, strávite tento týždeň neproduktívnou prácou na tvorivom projekte, ktorý vám neprinesie žiadne významné výsledky. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, prijmú výzvu učiť sa nové veci. Vo finančných záležitostiach môžete očakávať prvé peniaze z aktivít, ktoré ste začali skôr.

Týždenný horoskop pre Blížencov

Tento týždeň si budete istí svojimi silnými stránkami. V práci sa vaše úsilie podrobuje kontrole, preto je dôležité, aby ste zo seba vydali viac a venovali pozornosť detailom. Blíženci podnikajúci vo vlastnej firme, to, čo si naplánujú, pravdepodobne zrealizujú aj za ťažkých okolností. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať problém zosúladiť svoje očakávania s ponukami, ktoré budú na trhu práce. Vo finančných záležitostiach bude situácia dobrá, pretože príjmy a výdavky sa budú navzájom vyrovnávať.

Týždenný horoskop pre Raka

V nasledujúcom týždni môžete očakávať dobré výsledky aktivít, ktoré ste podnikli. V práci budete zdokonaľovať svoje schopnosti, aby ste sa posunuli v kariére, ktorá sa zastavila. Raci podnikajúci vo vlastnom biznise si nájdu užitočných ľudí, s ktorými budú spolupracovať a ktorí sa budú navzájom motivovať a inšpirovať pri získavaní klientov. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať podnety na tvorivosť v umeleckých oblastiach. Vo finančných záležitostiach je vhodný čas zamyslieť sa a prediskutovať stav svojho účtu s niekým, kto vám vie dobre poradiť.

Týždenný horoskop pre Leva

Aura tohto týždňa vás povzbudí k tomu, aby ste sa podelili o svoje nápady s ostatnými. V každodennom zamestnaní buďte pripravení robiť prácu, ktorá sa vám nepáči. Nestrácajte však čas premýšľaním a vypočítavaním ziskov a strát, radšej dôverujte vlastným inštinktom. Samostatne pracujúci Levy sa budú snažiť rozvíjať tým, že budú prijímať stále nové výzvy. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, môžu očakávať dobré správy, ak predtým vyvinuli potrebné úsilie. Vo finančných záležitostiach sa oplatí zamerať pozornosť na efektívne riadenie svojho kapitálu.

Týždenný horoskop pre Pannu

Tento týždeň je vhodný na to, aby ste viac mysleli na seba a menej na iných. V práci na plný úväzok vás kolegovia z tímu možno nepochopia alebo nepodporia vaše nové nápady a návrhy, ale ak viete, že máte pravdu, presadzujte ju. Panny, ktoré sú samostatne zárobkovo činné, budú mať výborné obdobie na prijímanie nových iniciatív a investícií, pretože vznikajúce príležitosti sú veľmi sľubné, ale vyžadujú si správnu reakciu v správnom čase. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú hľadať inšpiráciu pre lepšie voľné pracovné miesto v knihách a na internete. Vo finančných záležitostiach sa môže prejaviť zlepšenie.

Týždenný horoskop pre Váhy

Jarné počasie vám poskytne týždeň bez väčších starostí. V práci bude vaše úsilie v blízkej budúcnosti ocenené. Buďte hrdí na to, čo ste doteraz dosiahli, a neváhajte konať, aby ste dosiahli svoje ďalšie ciele. Samostatne pracujúce Váhy budú mať sklon hlboko premýšľať a zvažovať, kým začnú konať. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, môžu prijať prácu na dohodu, ktorá pre nich bude len dočasným zamestnaním. Vo finančných záležitostiach si budete musieť trochu utiahnuť opasok a minúť menej peňazí na vlastné vášne.

Týždenný horoskop pre Škorpióna

Tento týždeň budete kreatívni a dobrodružní. Pri práci na plný úväzok sa neoplatí čakať s dôležitými projektmi, len aby ste sa mohli rovno pustiť do práce, aj keď máte pocit, že máte aj tak nápor povinností. Škorpióni podnikajúci vo vlastnej firme budú mať dobré príležitosti získať nových spojencov, aby spoločne rozvíjali podnikanie. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, si uvedomia, že je čas ísť na vlastnú päsť a pracovať na vlastný účet. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, držte sa pri zemi a nepomáhajte neustále požičiavaním hotovosti tým, ktorí už nechcú pracovať.

Pozrite si svoj finančný horoskop na tento týždeň.
Foto: shutterstock/Dragana Gordic

Týždenný horoskop pre Strelca

Aura tohto týždňa prinesie šťastné okolnosti. V práci na pracovisku teraz stretnete ženu, ktorá bude mať veľké znalosti v oblasti, ktorá je pre vás užitočná. Trpezlivo počúvajte, čo vám chce povedať, a ak je to možné, riaďte sa jej radami. Strelci podnikajúci vo vlastnej firme sa budú sťažovať a reptať na stagnujúci biznis, ale buďte chápaví a trpezlivo vyčkajte, veci sa čoskoro dajú do pohybu. Strelci, ktorí hľadajú zamestnanie, sa môžu spoľahnúť na pomoc priateľov, preto sa oplatí ísť za nimi na kus reči. Pokiaľ ide o financie, môžete počítať s väčším množstvom peňazí, ak ste vyvinuli dostatočné úsilie, aby ste ich získali dostatočne skoro.

Týždenný horoskop pre Kozorožca

Počas týždňa budete viac svojho vzácneho času venovať osobnému rozvoju. V práci vás čaká obdobie mnohých nových príležitostí, ale žiaľ, konečné výsledky žiadnej z nich sa teraz nedajú predpovedať. Dajte si pozor, môžete prísť o veci, vplyv a kontakty! Kozorožci podnikajúci vo vlastnej firme predbehnú konkurenciu a konečne sa začne dlho očakávaný pohyb v ich podnikaní. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali čítať všetky správy a zodvihnúť telefón, pretože im môže uniknúť niečo, čo bude pre nich dôležité. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, snažte sa vyhnúť luxusným predmetom. Nemusíte mať hneď všetko na vysokej úrovni.

Týždenný horoskop pre Vodnára

Čaká vás rušný týždeň. Vďaka práci na plný úväzok môžu byť vaše povinnosti teraz neskutočne ťažké. Neváhajte požiadať o pomoc alebo položiť otázky. Vodnári, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, nech už robia čokoľvek, by tento počiatočný úspech nemali považovať za samozrejmosť a mať pocit, že všetko pôjde hladko. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, majú dobré obdobie, keď by mali vyskúšať niečo nové alebo zariskovať. Vo finančných záležitostiach môžete bohužiaľ prísť o časť zárobku kvôli váhavosti a nečinnosti.

Týždenný horoskop pre Ryby

Tento týždeň sa budete musieť na mnohé skutočnosti pozrieť z iného uhla ako doteraz. V každodennej práci si uvedomíte, ako málo viete o veciach, ktoré ste začali robiť. Samostatne zárobkovo činné Ryby začnú byť aktívnejšie pri svojom podnikaní na internete. Využite príležitosti, pretože je to neklamné znamenie, že je čas začať niečo nové. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať príležitosť obnoviť voľné pracovné miesto u bývalého zamestnávateľa. Finančné záležitosti pôjdu dobre za predpokladu, že sa zdržíte výdavkov na pôžitky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto tri znamenia zverokruhu sú apatické. Málokedy vyjadrujú pocity

Dávajte si pozor, s kým sa stretávate! Tieto znamenia zverokruhu sú energetickí upíri

The post Prílev peňazí alebo prázdna peňaženka? Pozrite si svoj finančný horoskop appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie