Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Príliš tesné nohavice? Nie je to koniec sveta. Áno, bez šitia ich rozšírite o jednu veľkosť

06.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Ak máte problém so zapínaním nohavíc v páse, nemusíte ich hneď vyhadzovať. Existuje jednoduchý spôsob, ako si nohavice rozšíriť o jednu veľkosť bez toho, aby ste museli navštíviť krajčíra. Ide o rýchlu a účinnú metódu, ktorá je ideálna v situáciách, keď potrebujete rýchle riešenie. Ako si rozšíriť […]
Menej ako 1 min. min.

06.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa).

Ak máte problém so zapínaním nohavíc v páse, nemusíte ich hneď vyhadzovať. Existuje jednoduchý spôsob, ako si nohavice rozšíriť o jednu veľkosť bez toho, aby ste museli navštíviť krajčíra. Ide o rýchlu a účinnú metódu, ktorá je ideálna v situáciách, keď potrebujete rýchle riešenie. Ako si rozšíriť nohavice domácimi metódami?

Obľúbené nohavice sú vám zrazu príliš tesné? Skôr než sa ich unáhlene zbavíte, máme pre vás riešenie.
Foto: shutterstock/New Africa

Stalo sa vám niekedy, že ste stáli pred šatníkom a boli ste frustrovaní, pretože vaše obľúbené nohavice vám boli zrazu príliš tesné? Skôr než sa ich unáhlene zbavíte, máme pre vás riešenie. Či už potrebujete rýchle riešenie na poslednú chvíľu, alebo jednoducho chcete dať nohaviciam druhú šancu, náš patent vám umožní rozšíriť ich až o jednu veľkosť.

Ako si zväčšiť nohavice o jednu veľkosť? Postupujte podľa týchto pokynov

Ak si lámete hlavu nad tým, ako upraviť príliš tesné nohavice bez toho, aby ste museli siahnuť po ihle a niti, nie ste sami. Mnohí z nás zažívajú frustráciu, keď nám prestávajú sedieť naše obľúbené džínsy. Často je to dôsledok drobných zmien hmotnosti a niekedy výsledok momentálneho nákupného rozmaru. Niektorí z nás si kupujú menšiu veľkosť v nádeji, že ich motivuje schudnúť, alebo ich láka atraktívna cena. Nemusíte sa však vzdávať svojich milovaných nohavíc ani podliehať panike. Existujú jednoduché metódy, ktoré vám umožnia tieto nohavice opäť nosiť. Jedna technika je mimoriadne jednoduchá a pre okolie neviditeľná. Tu je návod, čo musíte urobiť:

Vezmite si pevnú gumičku do vlasov, môže to byť aj obyčajná gumička.

Gumičku si zaveste na gombík nohavíc.

Prevlečte ju cez gombíkovú dierku a zaháknite ju späť na gombík.

Naučte sa metódy, ako byť ekologický a dať svojmu oblečeniu druhú šancu.
Foto: shutterstock/Doucefleur

Ako môžete dať svojmu nepotrebnému oblečeniu druhú šancu? Inšpirujte sa

Ak máte viac nohavíc, ktoré sú vám príliš malé, alebo jednoducho máte v šatníku oblečenie, ktoré už nenosíte, tu je návod, čo s ním môžete urobiť. Naučte sa metódy, ako byť ekologický a dať svojmu oblečeniu druhú šancu.

Zorganizujte burzu oblečenia. Môže mať podobu stretnutia s priateľmi, na ktorom si každý prinesie a vymení nepotrebné oblečenie. Môže to byť skvelá zábava a spôsob, ako si obnoviť šatník.

Predávajte online. V súčasnosti existuje veľa platforiem na predaj oblečenia online. Ak v nich už nechodíte, môžu priniesť aspoň finančný zisk.

Darujte ľuďom v núdzi. Darovanie oblečenia nadáciám, charitatívnym obchodom alebo domovom dôchodcov je dobrý spôsob, ako pomôcť iným a dať svojmu oblečeniu druhú šancu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vyhnite sa týmto kvetom. V obchode vyzerajú krásne, ale doma na parapete dlho nevydržia

Môže sa čokoláda s bielymi zvyškami konzumovať? Objavuje sa často, nikto nevie prečo

The post Príliš tesné nohavice? Nie je to koniec sveta. Áno, bez šitia ich rozšírite o jednu veľkosť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie