Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Primátorská zmrzlina potešila obyvateľov mesta Šurany

To bolo radosti! Keď veľký retro sprievod s približne tristo účastníkmi dorazil v predvečer Sviatku práce pred spoločenský dom, bola to pravá retro atmosféra. Pri spartakiádnom hite Michala Davida ukázali talent malé šurianske hádzanárske aj futbalové talenty. Následne primátor Šurian Marcel Filaga potešil všetky deti s oznámením: „Všetky deti teraz pozývam na zmrzlinu.“ Radostný súhlas […]
Menej ako 1 min. min.

To bolo radosti! Keď veľký retro sprievod s približne tristo účastníkmi dorazil v predvečer Sviatku práce pred spoločenský dom, bola to pravá retro atmosféra.

Pri spartakiádnom hite Michala Davida ukázali talent malé šurianske hádzanárske aj futbalové talenty. Následne primátor Šurian Marcel Filaga potešil všetky deti s oznámením: „Všetky deti teraz pozývam na zmrzlinu.“ Radostný súhlas sa niesol vzduchom.

Ako informuje mesto Šurany, program ďalej pokračoval vystúpením žiakov Základnej umeleckej školy Tibora Sládkoviča v Šuranoch a speváckym súborom Váraďani, ktorý tradične roztlieskal početné vďačné publikum. Ľudová zábava bola vrcholom príjemnej atmosféry, podporenej priaznivým počasím.

„Nesmierne ma teší, že sem prišli ľudia všetkých vekových skupín. Spontánne sa zapojili do sprievodu a podporili jeho myšlienku,“ povedal primátor na margo bohatej účasti na retro podujatí mesta a mestského kultúrneho strediska.

Bohatá účasť a atmosféra:

Sprievod: Spoločne sa prechádzali malí i väčší športovci, rodičia s bábätkami v kočiarikoch a starí mamy i otcovia.
Výborná nálada: Nechýbala recesia, ale ani vážne myšlienky o zmysle uctenia si práce.
Zmrzlina pre deti: Primátor pozval všetky deti na zmrzlinu.

Primátor Filaga tiež uviedol, že práca bude vždy na jednom z najvyšších piedestálov ľudskej existencie, pretože nás formuje a pomáha nám rásť. Poďakoval všetkým obyvateľom za prácu, ktorú odvádzajú pre mesto a krajinu.

Na podujatí sa zúčastnila aj zástupkyňa primátora Miroslava Zahoráková a poslanci Mestského zastupiteľstva v Šuranoch. Atmosféra podujatia pokračovala tradičným stavaním májov v mestských častiach Nitriansky Hrádok a Kostolný Sek.

Veľkú účasť motoristickej verejnosti zaznamenala prehliadka veteránov – áut a motoriek vrátane ich spanilej jazdy, ktorú 1. mája pripravil v mestskej časti Argentína Vlado Urban v spolupráci s občianskym združením ARKONS.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie