Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prinášame výsledky tohtoročnej literárnej súťaže Csemadoku

Miestna organizácia Csemadoku v Šamoríne tento rok už po desiatykrát vyhlásila súťaž v písaní poézie a rozprávky pre žiakov základných a študentov stredných škôl. Za uplynulých desať rokov prišlo do súťaže približne tisíc prác, čo svedčí o mimoriadnom úspechu tejto iniciatívy. Vyhodnotenie tohtoročnej súťaže sa uskutočnilo 20. júna v bábkovej sále mestského kultúrneho strediska. Moderátorom […]
Menej ako 1 min. min.

Miestna organizácia Csemadoku v Šamoríne tento rok už po desiatykrát vyhlásila súťaž v písaní poézie a rozprávky pre žiakov základných a študentov stredných škôl. Za uplynulých desať rokov prišlo do súťaže približne tisíc prác, čo svedčí o mimoriadnom úspechu tejto iniciatívy.

Vyhodnotenie tohtoročnej súťaže sa uskutočnilo 20. júna v bábkovej sále mestského kultúrneho strediska. Moderátorom večera bol Gábor Bárdos, hosťami boli spisovateľka Csilla Végh Koncz, učiteľka a ľudová rozprávačka Bea Méry, a žiaci zo Základnej školy Mliečno.

Tento rok porota v zložení Eszter K. Cséfalvay, Adél Mezei, Andrea Csicsay a Magdolna Fekete vybrala ako najlepšie práce týchto žiakov:

Víťazmi verejného hlasovania na Facebooku sa stali: Anna Bodó 452, Dorottya Bartalis 323 a Botond Bartal 284 lajkov.

Všetkým srdečne blahoželáme.

Víťazné práce budú ilustrované žiakmi Základnej umeleckej školy Štefana Németha-Šamorínskeho a budú uverejnené v letnom vydaní mestských novín Šamorín a okolie.

Foto: Mátyás Szinghoffer





























The post Prinášame výsledky tohtoročnej literárnej súťaže Csemadoku appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie