Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ Harry brutálne vynechaný. Princ William je opäť v popredí. Zavládla žiarlivosť

22.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shaun Jeffers shutterstock/Featureflash Photo Agency). 7. júna sa priateľ princa Harryho a princa Williama zosobáši. Pre konfliktných bratov je to ideálna príležitosť porozprávať sa v srdečnej atmosfére. Všetko nasvedčuje tomu, že princ Harry sa na obrade neobjaví. Urazil princa Harryho priateľ? To všetko kvôli princovi Williamovi. Zavládla žiarlivosť.Foto: shutterstock/Shaun […]
Menej ako 1 min. min.

22.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shaun Jeffers shutterstock/Featureflash Photo Agency).

7. júna sa priateľ princa Harryho a princa Williama zosobáši. Pre konfliktných bratov je to ideálna príležitosť porozprávať sa v srdečnej atmosfére. Všetko nasvedčuje tomu, že princ Harry sa na obrade neobjaví.

Urazil princa Harryho priateľ? To všetko kvôli princovi Williamovi. Zavládla žiarlivosť.
Foto: shutterstock/Shaun Jeffers shutterstock/Featureflash Photo Agency

Vo vzťahu princa Williama a princa Harryho nenastáva žiadny prelom. Synovia kráľa Karola III. sa už dlho navzájom odcudzili. Odchod mladšieho syna princeznej Diany z kráľovskej rodiny túto trhlinu len prehĺbil. Navyše Harryho počínanie po presťahovaní do USA vec neuľahčilo. Princ vydal svoju autobiografiu „Náhradník“, kde citoval mnohé nepríjemné situácie súvisiace s jeho bratom.

Okrem iného spomenul aj nepríjemný incident, keď sa medzi nimi strhla fyzická potýčka. William vraj v zápale hádky zrazil svojho brata na zem. V dôsledku tejto náhlej agresie princ Harry pristál na miske psa. Nádoba sa mala pod jeho váhou rozpadnúť a zarezať sa mu do tela. Zdá sa, že v najbližšom čase nebude príležitosť vzťah napraviť, hoci sa v dome bratovho kamaráta chystá svadba.

Priateľ Harryho a Williama z detstva, vojvoda z Westminsteru, sa 7. júna zosobáši a vezme si Oliviu Hensonovú. Žiaľ, princ Harry sa na tomto ceremoniáli neobjaví. Dôvod? Neudaný.

Princ William je opäť v popredí. Princ Harry zostal mimo

Zdá sa, že roztržka medzi princom Williamom a princom Harrym je taká vážna, že ovplyvňuje vzťahy princov s ostatnými blízkymi ľuďmi v ich okolí. Očakávalo sa, že obaja synovia kráľa Karola III. sa 7. júna zúčastnia svadby Hugha Grosvenora, s ktorým spolu vyrastali. Bola by to pre nich ideálna príležitosť zaspomínať si na staré časy a zblížiť sa v radostnej atmosfére.

Podľa „Mirror“ princ Harry pozvanie údajne odmietol, pretože na rozdiel od svojho brata by počas obradu nehral žiadnu rolu. Zaujímavosťou je, že do akcie sa aktívne zapojí dokonca aj Williamov syn, princ George. Stojí za to zdôrazniť, že ženích je jeho krstným otcom. Už dávnejšie sa písalo, že princ Harry pozvánku vôbec nedostal. Pravda je úplne iná.

Princ Harry.
Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky „60 minutes“

POZRITE TIEŽ AJ: Princ Harry a Meghan Markle ODMIETLI pozvanie na svadbu krstného otca Archieho. „Chcú sa vyhnúť napätiu“

Princa Harryho vraj urazil priateľ. Údajne tvrdí, že je mu bližší ako William

Podľa britských bulvárnych denníkov nie je pravda, že princ Harry nedostal pozvanie na svadbu Hugha Grosvenora pre konflikt s jeho bratom. Vojvoda zo Sussexu sa údajne rozhodol obrad vynechať, pretože ho jednoducho „urazilo“, že William bude opäť v popredí.

Zasvätenec Daily Mail prezradil, že princ Harry je absolútne presvedčený, že jeho vzťah s vojvodom z Westminsteru je bližší ako Williamov a bol úplne neschopný pochopiť, prečo mu počas obradu nepridelili žiadnu dôležitú úlohu. To ho rozzúrilo natoľko, že v emotívnom akte oznámil, že sa nikde neukáže.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Všetci čakali na túto správu. Hovorca vojvodkyne Kate naznačil, kedy sa vráti do práce

Nové správy o zdravotnom stave vojvodkyne Kate. Nepríjemnosti choroby

The post Princ Harry brutálne vynechaný. Princ William je opäť v popredí. Zavládla žiarlivosť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie