Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ Harry chcel stráviť Veľkú noc so svojou rodinou. Čakalo ho poriadne sklamanie

01.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lwsi Cox). Správy o zdravotných problémoch kráľa Karola III. a vojvodkyne Kate prinútili princa Harryho vrátiť sa k rodine. Ako však informoval The Mirror, také jednoduché to nebude. Manžel Meghan Markle sa pre svoj odchod z úradných povinností nemohol zúčastniť veľkonočných tradícií. Princ Harry chcel stráviť Veľkú noc so […]
Menej ako 1 min. min.

01.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lwsi Cox).

Správy o zdravotných problémoch kráľa Karola III. a vojvodkyne Kate prinútili princa Harryho vrátiť sa k rodine. Ako však informoval The Mirror, také jednoduché to nebude. Manžel Meghan Markle sa pre svoj odchod z úradných povinností nemohol zúčastniť veľkonočných tradícií.

Princ Harry chcel stráviť Veľkú noc so svojou rodinou.
Foto: shutterstock/Lwsi Cox

Tohtoročná Veľká noc je pre členov britskej kráľovskej rodiny mimoriadne náročná. Kráľ Charles III a vojvodkyňa Kate zápasia s vážnymi zdravotnými problémami. Zahraničné médiá uvádzajú, že vzhľadom na situáciu sa princ Harry rozhodol zblížiť s rodinou. Žiaľ, nie všetko vyšlo podľa jeho predstáv. Mladší brat princa Williama bol údajne veľmi sklamaný.

Princ Harry chcel stráviť Veľkú noc so svojou rodinou. Čakalo ho poriadne sklamanie

Kráľovská rodina je známa mnohými tradíciami, ktoré pestuje už roky. Počas Veľkej noci sú svojim zvykom verní aj royals. Princ Harry sa, žiaľ, mnohých z nich nebude môcť zúčastniť kvôli rezignácii na úradné povinnosti. Expert na kráľovskú rodinu Tom Quinn v rozhovore pre The Mirror prezradil, čo bude manželovi Meghan Markle chýbať.

„Kráľovská rodina sa tradične stretáva na Veľkonočnú nedeľu vo Windsore na bohoslužbách v Kaplnke sv. Juraja, po ktorej nasleduje krátka prechádzka a potom veľmi tradičný obed s pečeným jahňacím mäsom“

povedal Tom Quinn.

Odborník však dodáva, že najväčším sklamaním pre princa Harryho bol fakt, že jeho deti Archie a Lilibet sa nemohli zúčastniť každoročného lovu veľkonočných vajíčok.

„Harrymu sa táto tradícia vždy páčila, pretože sa na krátku dobu stretol s milujúcou verejnosťou. Čo však Harryho tento rok skutočne rozruší, je to, že jeho deti prídu o veľkonočný lov na vajíčka, ktorý sa potom koná.“

– dodal odborník.

Princ Harry – jeho deti prídu o veľkonočný lov na vajíčka.
Foto: youtube.com/@Access Hollywood snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“

POZRITE TIEŽ AJ: Meghan Markle dala princa Harryho pred svadbou na diétu. „Odrezala ho od mäsa“

Princ Harry musel pred svadbou držať diétu. „Odrezala ho od mäsa“

Princ Harry sa oženil s Meghan Markle v roku 2018. Ceremoniál odvysielali médiá do celého sveta, nečudo, že všetko muselo byť dokonalé. Magazín Daily Mail opísal, aké boli prípravy na svadbu Sussexovcov. Ukázalo sa, že princ Harry musel zhodiť pár kíl, aby vyzeral vo svojej uniforme bezchybne.

„Kúpili si špičkový odšťavovač a ona ho má na ovocných a zeleninových smoothies. Tiež ho odučila aj od mäsa.“

– uviedol vtedy zdroj pre Daily Mail.

Princ Harry.
Foto: shutterstock/Pixxelfly

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sú tu nové správy o zdraví kráľa Charlesa. Takto reaguje na liečbu

Strýko vojvodkyne Kate prezradil NOVÉ INFORMÁCIE o zdravotnom stave jeho netere. Hovorí o „komplikovanej situácii“

The post Princ Harry chcel stráviť Veľkú noc so svojou rodinou. Čakalo ho poriadne sklamanie appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie