Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ Harry sa obáva o svoju bezpečnosť, pretože plán jeho návštevy Londýna UNIKOL! „Uvedomuje si potenciálnu hrozbu“

04.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“). Princ Harry čoskoro navštívi Londýn. Svoje plány zvyčajne vopred neprezrádzal, no tentoraz sa správy o jeho príchode dostali do médií o pár týždňov skôr. Syn princeznej Diany sa bojí o svoj život… Princ Harry sa bojí o svoju bezpečnosť.Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky […]
Menej ako 1 min. min.

04.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“).

Princ Harry čoskoro navštívi Londýn. Svoje plány zvyčajne vopred neprezrádzal, no tentoraz sa správy o jeho príchode dostali do médií o pár týždňov skôr. Syn princeznej Diany sa bojí o svoj život…

Princ Harry sa bojí o svoju bezpečnosť.
Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“

Odlúčením od kráľovskej rodiny princ Harry pravdepodobne dúfal, že začne normálny život – mimo reflektorov. Tento príbeh sprevádzal takzvaný megxit. Ukázalo sa však, že vnuk kráľovnej Alžbety II. o ticho a súkromie obzvlášť nestál.

Plány princa Harryho unikli

Po niekoľkých významných rozhovoroch s Meghan Markle o sebe princ v knihe „Náhradník“ prezradil oveľa viac. Jedna z najcitlivejších pasáží sa dotýka jeho vojenskej služby. Harry v nej priznal, že zabil viac ako 20 Talibancov. Po vydaní autobiografie má zrejme ešte väčší strach o život.

Kvôli vlastnej bezpečnosti musí princ Harry čakať do poslednej chvíle, aby verejne potvrdil svoje návštevy na kráľovskom dvore. Tentoraz to však bude iné. Už vieme, že Williamov brat má prísť v máji do Londýna. Potom sa v katedrále svätého Pavla uskutoční ceremónia na oslavu 10. výročia hier Invictus – iniciatíva, ktorá je Harrymu obzvlášť blízka.

Aj keď do akcie zostáva ešte pár týždňov, dátum je už stanovený. Okrem toho bola daná verejnosti spolu s ďalšími oslavami, ktoré sa konali v máji v londýnskej katedrále. Harmonogram ukazuje, že Sussex navštívi jeho rodné mesto 8. mája. Ten deň je služba naplánovaná na 17:00.

V katedrále svätého Pavla sa uskutoční ceremónia na oslavu 10. výročia hier Invictus – iniciatíva, ktorá je Harrymu obzvlášť blízka.
Foto: shutterstock/B. Lenoir

POZRITE TIEŽ AJ: Pamätáte si „Ženatý so záväzkami“? Meghan Markle vyrastala na natáčaní seriálu. Jeden z hercov prehovoril

Princ Harry sa bojí o svoju bezpečnosť

Ako informoval express.co.uk, Harry nie je nadšený z informácií o jeho plánoch, ktoré boli zverejnené v takom predstihu.

„Harry si uvedomuje potenciálnu hrozbu pre svoju bezpečnosť, najmä vzhľadom na citlivé informácie, ktoré zdieľal vo svojich pamätiach (pozn.red.: kniha „Náhradník“). Preto bol princov tím taký neústupný, aby udržal miesto jeho pobytu v tajnosti. Kedykoľvek sa objavil na podujatiach v Spojenom kráľovstve, oznámili to na poslednú chvíľu“

– čítame.

„Harry chce tráviť viac času v Spojenom kráľovstve so svojou rodinou. Nebude sa cítiť pohodlne, kým nebude zaistená jeho bezpečnosť“

– dodal zdroj pre Daily Express.

Harryho obavy sú do istej miery oprávnené. Po odchode z kráľovských kruhov stratil policajnú ochranu počas návštev Veľkej Británie. Proti tomuto rozhodnutiu sa odvolal, no neúspešne.

Princ Harry a Meghan Markle.
Foto: shutterstock/ComposedPix

Princ Harry nie je nadšený z informácií o jeho plánoch, ktoré boli zverejnené v takom predstihu.
Foto: shutterstock/Lorna Roberts

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Meghan Markle navštívila choré deti v nemocnici. Mala na sebe outfit v hodnote viac ako DESAŤ TISÍC eur (FOTKY)

Prelom v kontaktoch vojvodkyne Kate a princa Williama s Meghan Markle? Ide o deti

The post Princ Harry sa obáva o svoju bezpečnosť, pretože plán jeho návštevy Londýna UNIKOL! „Uvedomuje si potenciálnu hrozbu“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie