Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ Harry „v slzách“. Všetko kvôli kráľovi Karolovi III a princovi Williamovi. „Je to poriadny kop do zubov“

13.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Isaaack shutterstock/ACHPF). Princa Williama poctil najmä jeho vlastný otec – kráľ Karol III. chcel, aby dostal okrem iného aj tituly, ktoré kedysi patrili jeho mladšiemu bratovi. O reakcii princa Harryho už píšu médiá. Princ Harry „v slzách“. Všetko kvôli kráľovi Karolovi III a princovi Williamovi.Foto: Shutterstock/Isaaack shutterstock/ACHPF Nie je […]
Menej ako 1 min. min.

13.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Isaaack shutterstock/ACHPF).

Princa Williama poctil najmä jeho vlastný otec – kráľ Karol III. chcel, aby dostal okrem iného aj tituly, ktoré kedysi patrili jeho mladšiemu bratovi. O reakcii princa Harryho už píšu médiá.

Princ Harry „v slzách“. Všetko kvôli kráľovi Karolovi III a princovi Williamovi.
Foto: Shutterstock/Isaaack shutterstock/ACHPF

Nie je žiadnym tajomstvom, že vzťah princa Harryho s kráľovskou rodinou nie je ani zďaleka priateľský. Manžel Meghan Markle to definitívne schladil tým, že pred pár rokmi odstúpil z kniežacích povinností. Opustil Veľkú Britániu a usadil sa v Spojených štátoch. Z času na čas však zavíta do rodinných kruhov, kde sa toho veľa deje.

V poslednej dobe sa veľa hovorí o pláne kráľa Karola III. odovzdať unikátne tituly. Tejto pocty sa však nedočká jeho mladší syn, ale princ William.

Je princ Harry šokovaný krokom svojho otca? „Je to poriadny kop do zubov“

Dlho sa hovorilo, že princa Williama nejakým spôsobom zvýhodňuje jeho otec. Nečudo – práve on mu pomáha v mnohých povinnostiach a predovšetkým zostal v kráľovskej rodine, čo sa o jeho bratovi povedať nedá.

Princ William má 13. mája dostať od panovníka jedinečný dar – funkciu vrchného plukovníka leteckého zboru a titul plukovníka Mercian Regiment a kráľovského čestného veliteľa letectva v RAF Valley vo Walese.

Tu treba spomenúť, že princ William bude reprezentovať výsadkové krídlo armády vrátane letky 662, v ktorej princ Harry pred rokmi slúžil ako pilot vrtuľníka Apache v Afganistane. Z tohto dôvodu mohli najnovšie informácie Harrymu veľmi ublížiť. Kráľovský expert uvádza, že princ Harry sa rozplakal, keď sa dozvedel o pohyboch svojho otca.

„Vyhlásenie kráľa Karola… je poriadnym kopom do zubov pre jeho syna, ktorý sa vždy cítil marginalizovaný a nedocenený“

– povedal Tom Quinn pre The Mirror.

Kroky panovníka zaboleli najmä princa Harryho, keďže bol v Londýne na desiatom výročí hier Invictus Games. To mu malo naznačiť, že ho kráľ nevíta.

Princ William bude reprezentovať výsadkové krídlo armády vrátane letky 662, v ktorej princ Harry pred rokmi slúžil ako pilot vrtuľníka Apache v Afganistane.
Foto: Wikimedia Commons/ Autor: Eva Rinaldi

POZRITE TIEŽ AJ: Karol III chcel osláviť narodeniny svojho vnuka. Meghan naliehavo odpovedala. Ďalší konflikt na obzore

Kráľovský expert hovorí o tom, že Harry zradil svoju rodinu

Princ Harry stále musí čeliť následkom svojho rozhodnutia.

„Rodina [kráľovská] sa rozhodla, že rukavice sú preč a že Harry si musí uvedomiť, že keď zradíš rodinu, neunikneš len veciam, ktoré si nenávidel robiť ako pracujúci člen kráľovskej rodiny. Stratíte aj veci, ktoré ste milovali.“

– hovorí odborník.

Upozorňuje aj na princa Williama.

„Situáciu ešte viac zhoršuje skutočnosť, že táto úloha je pridelená tomu istému mužovi, o ktorom Harry verí, že je príčinou mnohých jeho problémov – jeho bratovi.“

– dodáva.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Harry s Meghan sú stále v Nigérii. Markle sa ukázala v odvážnom outfite s výrezom. Cena? Padnete na kolená

Ako prebieha liečba vojvodkyne Kate? Povzbudzujúce informácie

The post Princ Harry „v slzách“. Všetko kvôli kráľovi Karolovi III a princovi Williamovi. „Je to poriadny kop do zubov“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie