Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ Harry vynechal „svadbu roka“. Odborník sa vyjadruje k jeho neprítomnosti. „Smutné“

09.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Mark Jones from Stradishall, Newmarket, suffolk, CC BY 2.0). Ako bolo oznámené, princ Harry sa neobjavil na svadbe vojvodu z Westminsteru. Odborník sa rozhodol komentovať neprítomnosť mladšieho brata princa Williama. Princ Harry sa na svadbe vojvodu z Westminsteru nezúčastnil.Foto: Wikimedia Commons/Mark Jones from Stradishall, Newmarket, suffolk, CC BY […]
Menej ako 1 min. min.

09.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Mark Jones from Stradishall, Newmarket, suffolk, CC BY 2.0).

Ako bolo oznámené, princ Harry sa neobjavil na svadbe vojvodu z Westminsteru. Odborník sa rozhodol komentovať neprítomnosť mladšieho brata princa Williama.

Princ Harry sa na svadbe vojvodu z Westminsteru nezúčastnil.
Foto: Wikimedia Commons/Mark Jones from Stradishall, Newmarket, suffolk, CC BY 2.0

Veľká udalosť sa konala 7. júna. Vojvoda z Westminsteru Hugh Grosvenor sa oženil s Oliviou Hensonovou a obrad bol v médiách nazývaný „svadbou roka“. Ženích je dlhé roky blízkym priateľom synov kráľa Karola III., a tak nebolo prekvapením, keď sa ukázalo, že princ William bude svedkom na jeho svadbe. Ako bolo oznámené, princ Harry sa na ceremoniáli neobjavil. K prípadu sa vyjadril znalec.

Princ Harry sa na svadbe vojvodu z Westminsteru nezúčastnil. Odborník sa vyjadruje k jeho neprítomnosti

Princ Harry je už dlhší čas v spore s kráľovskou rodinou a hovorí sa, že najväčší konflikt vypukol medzi bratmi. Vojvoda zo Sussexu sa neobjavil na svadbe svojho blízkeho priateľa, ktorý je napokon Archieho krstným otcom. Mladší syn kráľa Karola III. oznámil, že sa na podujatí nezúčastní, pričom zdôraznil, že jeho neprítomnosť bola diktovaná jednou vecou: „aby sa zabránilo ďalšiemu napätiu vo vzťahoch s príbuznými.Kráľovský komentátor Richard Fitzwilliams sa rozhodol v rozhovore pre „Mirror“ komentovať, čo si o prípade myslí.

„Pocit, že nemáte inú možnosť, ako zmeškať svadbu roka, je veľmi smutný. Ale hlboká trhlina v kráľovskej rodine znamenala, že Harry a Meghan by nikdy neprijali pozvanie na svadbu Hugha Grosvenora, vojvodu z Westminsteru, Archieho krstného otca a Harryho blízkeho priateľa. Vedeli, že tam bude princ William (…) Vedeli tiež, že ich prítomnosť spôsobí mediálnu búrku, najmä preto, že Meghan od pohrebu kráľovnej Alžbety Veľkú Britániu nenavštívila“

– povedal odborník.

POZRITE TIEŽ AJ: Británia v šoku. Svadba, ktorú oslavovala celá krajina, bola narušená

Splní princ Harry želania svojej matky? Dôjde k veľkému uzmiereniu?

Princ Harry vo svojej autobiografii „Náhradník“ spomenul, že jeho matka, princezná Diana, sa vždy snažila upokojiť konflikty.

„Viem, že by zúfalo chcela mier medzi svojimi synmi a ich otcom“

– čítame v úryvku z knihy, ktorú napísal mladší syn kráľa Karola III.

„Mirror“ tvrdí, že Dianina vôľa môže viesť k prelomu v Harryho vzťahu s jeho rodinou. Niekto však musí urobiť prvý krok a ako vieme, je najťažší.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vtipné gesto od mladého aristokrata. Nahrávka s jeho účasťou sa stala hitom internetu. Dovolil by si to aj princ George?!

Vojvodkyňa Kate poslala ospravedlňujúci list. Čítalo sa to verejne. „Som…“

The post Princ Harry vynechal „svadbu roka“. Odborník sa vyjadruje k jeho neprítomnosti. „Smutné“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie