Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ William a princ Harry sa kvôli Meghan nezmieria?! „Nechce navštíviť Spojené kráľovstvo.“

02.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shaun Jeffers shutterstock/Featureflash Photo Agency). Zakopú princ William a Harry vojnovú sekeru? Je možné, že sa bratia čoskoro uzmieria. Bohužiaľ, Meghan Markle môže stáť v ceste tejto udalosti. Princ William a princ Harry sú krôčik od zmierenia?Foto: shutterstock/Shaun Jeffers shutterstock/Featureflash Photo Agency Princ Harry nepochybne nemá v Spojenom kráľovstve […]
Menej ako 1 min. min.

02.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shaun Jeffers shutterstock/Featureflash Photo Agency).

Zakopú princ William a Harry vojnovú sekeru? Je možné, že sa bratia čoskoro uzmieria. Bohužiaľ, Meghan Markle môže stáť v ceste tejto udalosti.

Princ William a princ Harry sú krôčik od zmierenia?
Foto: shutterstock/Shaun Jeffers shutterstock/Featureflash Photo Agency

Princ Harry nepochybne nemá v Spojenom kráľovstve najlepšiu povesť. To by však nemalo nikoho prekvapiť. Všetci si pamätáme Megxit, ktorý výrazne poškodil jeho reputáciu. Akoby toho nebolo dosť, Meghan Markle a Harry sa objavili aj na gauči Oprah Winfrey, kde odhalili tajomstvá kráľovskej rodiny. Najhoršie na tom bolo, že Harry sa tam nezastavil. Princ vydal aj knihu, v ktorej okrem iného udrel: vo Williamovi. Nie je preto prekvapujúce, že vzťah medzi bratmi je hrozný.

Už nejaký čas sa v médiách objavujú správy, že Harry by rád napravil vzťah s rodinou. Navyše, po oficiálnych informáciách o rakovine vojvodkyne Kate vydal 39-ročný mladík vyhlásenie, v ktorom zaželal Williamovej manželke uzdravenie. Podľa neoficiálnych informácií nebolo vyhlásenie, ktoré zverejnili Meghan a Harry, jedinou formou kontaktu s Kate. Dvojica kontaktovala aj súkromne.

Princ Harry príde do Spojeného kráľovstva osláviť výročie hier Invictus Games.
Foto: shutterstock/LINGTREN.COM

POZRITE TIEŽ AJ: Cíti sa kráľ Karol III LEPŠIE? Najbližšej významnej slávnosti sa plánuje zúčastniť

Princ William a princ Harry sú krôčik od zmierenia?

Hoci princ William podľa neoficiálnych informácií ešte stále neodpustil svojmu bratovi „zradu“ rodiny, je možné, že obaja muži čoskoro zakopú vojnovú sekeru. Možné stretnutie bratov sa môže uskutočniť čoskoro, keď Harry príde do Spojeného kráľovstva osláviť výročie hier Invictus Games.

„Harry tu bude niekedy v máji a možno ešte predtým, aby navštívil kráľa Charlesa. (…) Môže sa stať niečo, čo nás všetkých prekvapí. Mohli by ste tu mať všetkých Sussexov, je celkom možné, že by mohlo dôjsť k opätovnému stretnutiu.“

– povedal kráľovský expert Richard Fitzwilliams v rozhovore pre The Sun.

K prípadnému zmiereniu bratov môže podľa odborníka dôjsť za predpokladu, že Meghan nič nepokazí. Bohužiaľ, Harryho milovaná netúži po príchode do Veľkej Británie a jej prípadná neprítomnosť môže byť vnímaná negatívne.

„(…) Meghan zjavne nemá záujem navštíviť Britániu, pretože tu nie je populárna. Taktiež nie je ani Harry, ale pre neho je to iné. (…) Ak sem príde, určite tu bude negatívny ohlas. Všetko pre to, ako sa za posledné štyri roky správala“

– prezradil odborník.

Harry stratil oficiálnu ochranu, keď opustil britskú kráľovskú rodinu. Fitzwilliams povedal, že ak sa Meghan pokúsi vyhnúť návšteve rodiny svojho manžela, určite uvedie ako dôvod bezpečnostné problémy.

„Myslím si, že môže použiť bezpečnosť ako ospravedlnenie“

– uzavrel.

Myslíte si, že sa William skutočne uzmieri s Harrym?

Princ William a vojvodkyňa Kate.
Foto: shutterstock/Featureflash Photo Agency

Princ Harry.
Foto: shutterstock/Pixxelfly

Princ Harry a Meghan Markle.
Foto: youtube.com/@BBCNews

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pamätáte si „Ženatý so záväzkami“? Meghan Markle vyrastala na natáčaní seriálu. Jeden z hercov prehovoril

Vojvodkyňa Kate bola NÚTENÁ zverejniť informácie o svojej chorobe: „Palác bol kontaktovaný, nezostávala iná možnosť.“

The post Princ William a princ Harry sa kvôli Meghan nezmieria?! „Nechce navštíviť Spojené kráľovstvo.“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie