Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ William má narodeniny. Bola zverejnená rodinná fotografia. Je tu jedno „ale“

21.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MaciejGillert). Princ William oslavuje narodeniny 21. júna. Na oficiálnom profile dvojice sa objavila unikátna fotografia. Jedna vec vás núti zamyslieť sa. Princ William oslavuje narodeniny. Foto: shutterstock/MaciejGillert Princ William má 42 rokov. Tento rok je nepochybne jeden z najťažších v jeho živote – najskôr sa ukázalo, že jeho manželka […]
Menej ako 1 min. min.

21.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MaciejGillert).

Princ William oslavuje narodeniny 21. júna. Na oficiálnom profile dvojice sa objavila unikátna fotografia. Jedna vec vás núti zamyslieť sa.

Princ William oslavuje narodeniny.
Foto: shutterstock/MaciejGillert

Princ William má 42 rokov. Tento rok je nepochybne jeden z najťažších v jeho živote – najskôr sa ukázalo, že jeho manželka musela podstúpiť operáciu a otec oznámil, že má rakovinu. Potom ich zasiahla ďalšia rana.

Ukázalo sa, že počas testov sa ukázalo, že aj vojvodkyňa Kate trpí rakovinou. Lieči sa a stiahla sa z verejného života. Kvôli všetkému, čo sa deje s jeho najbližšími, na neho pribudlo veľa povinností. 21. jún má však dôvody na oslavu.

Princ William oslavuje narodeniny. Oslavuje ho so svojimi najbližšími

Princ William sa narodil 21. júna 1982. Práve oslavuje 42 rokov. Pri tejto príležitosti sa na sociálnych sieťach objavili príspevky, v ktorých mu jeho blízki priali všetko dobré. Najprv tam bol záber jeho otca, ktorý bol urobený, keď bol William malý chlapec.

Potom bola zverejnená jeho rodinná fotografia s deťmi. Fotka je spontánna, fotená na pláži. Otec sa drží za ruky s princeznou Charlotte a princom Louisom, ktorý sa zase drží za ruku so svojím bratom. Všetci sú bosí a oblečení vo voľných šatách. Vidno, že sa výborne bavia, doširoka sa usmievajú a kričia zároveň. Ale nie všetko sedí, však? Na fotke chýbala vojvodkyňa Kate.

„Všetko najlepšie k narodeninám ocko, všetci ťa tak veľmi milujeme!“

– čítame v popise pod príspevkom.

K želaniam bolo pripojené písmeno „C“, takže môžeme predpokladať, že autorkou popisu je vojvodkyňa Kate (Catherine).

POZRITE TIEŽ AJ: Princ William má konečne dôvody na radosť. Expert: Nebojí sa to ukázať

Princ William pózoval s deťmi. Vojvodkyňu Kate na fotke nenájdete

Fotografia zverejnená na Instagrame má veľmi pozitívny, ležérny tón. Už na prvý pohľad vidno, že všetkým štyrom sa v lone prírody výborne darilo. Neprítomnosť manželky princa Williama, vojvodkyne Kate, však pôsobí záhadne. Naposledy sme ju videli na verejnosti počas Trooping the Colour 15. júna. Bol to jej prvý verejný výlet s kráľovskou rodinou od Vianoc.

Vojvodkyňa Kate podstupuje chemoterapiu a „robí to, čo je pre ňu najlepšie a zotavuje sa súkromne doma. Vyrovnáva sa s tým, ako najlepšie vie,“ prezradil pre People zdroj blízky kráľovskej rodine. Dôvod neprítomnosti Kate Middleton na fotografii nebol oficiálne uvedený.

Princ William s deťmi.
Foto: instagram.com/princeandprincessofwales/

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Skutočný dôvod hádky Meghan Markle a Victoriou Beckham bol odhalený. Teraz je všetko jasné

Nové podrobnosti o zdravotnom stave vojvodkyne Kate. Informátor prezradil, ako sa jej naozaj darí

The post Princ William má narodeniny. Bola zverejnená rodinná fotografia. Je tu jedno „ale“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie