Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ William o tom nahlas nehovorí. Je to s ním horšie, ako sa zdá? „Nebol na to pripravený“

12.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Annabel Moeller, CC BY 2.0 ). Niet pochýb o tom, že kráľovská rodina prežíva v poslednom období veľmi ťažké obdobie. Mnoho starostí a povinností padlo na plecia princa Williama takmer cez noc. Princ William.Foto: Wikimedia Commons/Annabel Moeller, CC BY 2.0 Takúto situáciu v britskej kráľovskej rodine bolo ťažké […]
Menej ako 1 min. min.

12.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Annabel Moeller, CC BY 2.0 ).

Niet pochýb o tom, že kráľovská rodina prežíva v poslednom období veľmi ťažké obdobie. Mnoho starostí a povinností padlo na plecia princa Williama takmer cez noc.

Princ William.
Foto: Wikimedia Commons/Annabel Moeller, CC BY 2.0

Takúto situáciu v britskej kráľovskej rodine bolo ťažké predvídať. Krátko po tom, čo bolo oznámené, že kráľ Charles III má rakovinu, sa ukázalo, že rakovinu diagnostikovali aj princeznej Kate. Manželka princa Williama sa úplne stiahla zo svojich povinností a panovník, hoci sa na verejnosti stále objavuje, výrazne obmedzil svoje vystupovanie.

Jeho povinnosti z veľkej časti prevzal princ William, ktorý navyše čelí stresu spojenému s diagnózou vážneho ochorenia u blízkych rodinných príslušníkov. Tento aspekt celej situácie je podľa historika a odborníka na kráľovskú rodinu Garetha Russella pre princa Williama najťažší.

Expert na kráľovskú rodinu o situácii princa Williama

Aj keď bol princ William odmalička pripravovaný na to, aby jedného dňa prevzal trón, zrejme si nemyslel, že tak skoro po otcovej korunovácii bude musieť prevziať niektoré zo svojich kráľovských povinností. „Možno na to nebol emočne pripravený,“ povedal Gareth Russell pre Us Weekly. Odborník poznamenáva, že hoci je kráľ Karol III. už starší človek, doteraz bol mimoriadne aktívny.

„Jeho otec je známy svojím dobrým zdravotným stavom, žije zdravo, dobre sa stravuje a podľa kráľovnej Camilly nikdy neprestáva chodiť“

– dodáva odborník.

Podľa Garetha Russella je aj princ William pod obrovským tlakom, aby sa objavil na verejných podujatiach, kde hovorí v mene svojho otca. A hoci sa na oslavách dňa D nakoniec osobne objavil aj kráľ Karol III., odborník sa domnieva, že princ William by mal byť na takúto výzvu pripravený.

„Myslím, že chceli, aby sa objavila najstaršia osoba z kráľovskej rodiny. Dúfali, že sa ukáže kráľ. Ide o dôležitú udalosť (…). Toto je práca pre následníka trónu a určite by to malo byť niečo, čo by William mal zvládnuť“

– dodal.

POZRITE TIEŽ AJ: Princ Harry vynechal „svadbu roka“. Odborník sa vyjadruje k jeho neprítomnosti. „Smutné“

Vojvodkyňa Kate sa ospravedlnila za zmeškanie podujatia

Vojvodkyňa Kate sa momentálne sústreďuje na liečenie a nie je známe, kedy sa vráti do verejného života. Manželka princa Williama sa 8. júna neobjavila na Colonel’s Review, poslednej skúške prehliadky Trooping The Colour, ktorá je naplánovaná na 15. júna. Za túto skutočnosť sa vojvodkyňa Kate rozhodla ospravedlniť írskej garde, ktorá zverejnila obsah jej listu.

„Je mi cťou byť Vaším plukovníkom a je mi ľúto, že sa nemôžem zúčastniť tohtoročného Colonel’s Review. Prosím, odovzdajte moje ospravedlnenie celému pluku. Dúfam, že Vás budem môcť čoskoro opäť zastupovať. Veľa šťastia a prajem všetkým všetko najlepšie“

– napísala vojvodkyňa Kate.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Seriál s Meghan Markle je späť! Bude kráľovská rodina zúriť?

Kráľ Karol chce vybudovať puto s Archiem a Lilibeth: „Už ho neuspokojuje, keď vidí svoje vnúčatá na videohovore“

The post Princ William o tom nahlas nehovorí. Je to s ním horšie, ako sa zdá? „Nebol na to pripravený“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie