Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ William OSLÁVIL svoje narodeniny tým, že sa so svojimi deťmi zbláznil na koncerte Taylor Swift. Nahrávka je hitom internetu! (VIDEO)

22.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Brian Friedman x.com/tswifterastour). Princ William v piatok oslávil 42. narodeniny. V ten deň mala vo Veľkej Británii koncert aj Taylor Swift. Syn kráľa Karola III. zobral svoje deti a na koncerte Američanky sa spolu vybláznili. Bavili sa? Princ William sa vybláznil na koncerte Taylor Swift.Foto: shutterstock/Brian Friedman x.com/tswifterastour Koncertné […]
Menej ako 1 min. min.

22.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Brian Friedman x.com/tswifterastour).

Princ William v piatok oslávil 42. narodeniny. V ten deň mala vo Veľkej Británii koncert aj Taylor Swift. Syn kráľa Karola III. zobral svoje deti a na koncerte Američanky sa spolu vybláznili. Bavili sa?

Princ William sa vybláznil na koncerte Taylor Swift.
Foto: shutterstock/Brian Friedman x.com/tswifterastour

Koncertné turné Taylor Swift s názvom „The Eras Tour“ je v plnom prúde. Jej súčasnou zastávkou je Spojené kráľovstvo.

V piatok 21. júna začala Taylor Swift trojdňový koncertný maratón na slávnom štadióne Wembley. Už v prvý deň sa to v aréne len hemžilo speváčkinými fanúšikmi. Nie je však žiadnym tajomstvom, že 34-ročná žena si získala aj srdcia známych celebrít. Počas piatkového koncertu v Londýne nechýbali medzi divákmi aj členovia kráľovskej rodiny.

POZRITE TIEŽ AJ: Skutočný dôvod hádky Meghan Markle a Victoriou Beckham bol odhalený. Teraz je všetko jasné

@prcscharlotte idk wht to say #prcscharlotte #taylorswift #princewilliam #princesscharlotte ♬ son original – 𝑴 𝒂 𝒓 𝒚

Princ William sa vybláznil na koncerte Taylor Swift

Podľa informácií, ktoré priniesol Daily Mail, sa princ William zabával na piatkovom koncerte Taylor Swift so svojimi tromi deťmi. Na podujatí ho sprevádzali princ George, princezná Charlotte a princ Louis. Na sociálnych sieťach už kolujú fotografie a nahrávky, na ktorých sú členovia kráľovskej rodiny unesení emóciami z koncertu. Je vhodné dodať, že v tento deň oslávil 42. narodeniny aj princ z Walesu.

Monarchov syn a deti však neboli jedinými členmi britskej kráľovskej rodiny, ktorí sa v piatok objavili na štadióne vo Wembley. Britský bulvárny denník uvádza, že dcéra princeznej Anny, Zara Tindall, a jej manžel poctili turné Taylor Swift svojou prítomnosťou. Sympatie kráľovskej rodiny k 34-ročnej speváčke bolo možné vidieť aj po jej príchode na Faerské ostrovy, keď vojenská skupina britskej armády predviedla skladbu „Shake it Off“, jeden z najväčších hitov Taylor Swift. Reportáže z tohto podujatia je možné vidieť aj na internete.

| Prince William vibing and dancing along to “Shake It Off” at Night 1 of Taylor Swift’s ‘The Eras Tour’ in London! #LondonTSTheErasTour

pic.twitter.com/WYr5rG8DaL

— The Eras Tour (@tswifterastour) June 22, 2024

Can’t stop, won’t stop groovin’ @BritishArmy | @ArmyInLondon | @CorpsArmyMusic pic.twitter.com/JYrdCaG5gR

— The Royal Family (@RoyalFamily) June 21, 2024

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

William, George a princezná Charlotte sa po koncerte stretli s Taylor Swift! Princ sa pochválil fotkou (FOTO)

Princ William má narodeniny. Bola zverejnená rodinná fotografia. Je tu jedno „ale“

The post Princ William OSLÁVIL svoje narodeniny tým, že sa so svojimi deťmi zbláznil na koncerte Taylor Swift. Nahrávka je hitom internetu! (VIDEO) appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie