Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ William sa objaví na svadbe britského miliardára. Princ Harry našiel výhovorku

06.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Isaaack youtube.com/@hughrlgrosvenor11 shutterstock/MattKeeble.com). Veľké podujatie sa uskutoční 7. júna. Princ Hugh Grosvenor sa ožení so svojou milovanou. O „najlepšiu párty v Británii“ sa už nebude „súťažiť“. Na ceremoniáli bude prítomný aj princ William. Jeho mladší brat má výhovorku, aby sa neukázal. Vojvoda Hugh Grosvenor sa bude ženiť. Bez princa […]
Menej ako 1 min. min.

06.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Isaaack youtube.com/@hughrlgrosvenor11 shutterstock/MattKeeble.com).

Veľké podujatie sa uskutoční 7. júna. Princ Hugh Grosvenor sa ožení so svojou milovanou. O „najlepšiu párty v Británii“ sa už nebude „súťažiť“. Na ceremoniáli bude prítomný aj princ William. Jeho mladší brat má výhovorku, aby sa neukázal.

Vojvoda Hugh Grosvenor sa bude ženiť. Bez princa Williama to nepôjde. A čo princ Harry?
Foto: Shutterstock/Isaaack youtube.com/@hughrlgrosvenor11 shutterstock/MattKeeble.com

Pripravujú sa na veľkú udalosť vo Veľkej Británii. Hugh Grosvenor sa bude ženiť 7. júna. Aristokrat donedávna označovaná za „Párty-milujúceho aristokrata“ usporiada veľkolepú svadbu, ktorá neušla pozornosti médií. Očakáva sa, že princ William sa objaví na miliardárovej svadbe, no jeho brat sa na obrade určite nezúčastní.

Vojvoda Hugh Grosvenor sa bude ženiť. Bez princa Williama to nepôjde. A čo princ Harry?

Toľko avizovaná svadba princa Hugha Grosvenora a jeho milovanej Olivie Hensonovej sa uskutoční 7. júna v Chester Cathedral v severnom Anglicku. Podľa Daily Mail sa na ceremónii očakáva účasť 400 hostí. Bude medzi nimi aj blízky priateľ ženícha, princ William, ktorý je jeho priateľom už roky. Hugh je krstným otcom najstarších detí princa z Walesu, Georgea, ktorý sa na ceremónii nezúčastní.

Následník trónu má byť svedkom na svadbe. Po jeho boku neuvidíme vojvodkyňu Kate, ktorá trpí rakovinou a snaží sa získať späť svoje sily.

Na svadbe sa neobjaví princ Harry, ktorý tiež leží na srdci Grosvenorovi. Hugh je predsa Archieho krstný otec. Podľa medializovaných informácií sa mladší syn kráľa Karola III. na obrade neobjaví, „aby sa predišlo ďalšiemu napätiu vo vzťahoch s príbuznými“. 7. vojvoda z Westminsteru má už dlho blízky vzťah s britskou kráľovskou rodinou. Jeho krstným otcom je Karol III. Panovník sa na svadbe pre svoj zdravotný stav neobjaví. Chýbať bude aj kráľovná Camilla.

POZRITE TIEŽ AJ: Informátor má znepokojujúce správy o vojvodkyni Kate. „Možno sa nikdy nevráti“

Svadba Hugha Grosvenora bude veľkou udalosťou. Zmrzlina bude zadarmo

Oslavy naplánovanej na piatkové popoludnie sa zúčastní nielen veľké množstvo hostí, ktorí majú zakázané prinášať darčeky. Ako informoval denník The Telegraph, uskutočnia sa dve svadby. Prvá je pre všetkých hostí a druhá, intímnejšia, zhromaždí rodinu a blízkych nevesty a ženícha. Podľa Chester Standard“ sa milenci rozhodli sponzorovať všetkých ľudí, ktorí navštívia centrum mesta, zmrzlinou zadarmo. Rozhodli sa tiež financovať výsadbu 100 000 kvetov v Chesteri.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Dvere sú zapečatené. Kráľ Karol „omylom“ potrestal princa Harryho. „Niet cesty späť“

Veterán princovi Williamovi: „Cíti sa vaša žena lepšie?“ Odhalil pravdu o stave Kate Middleton (VIDEO)

The post Princ William sa objaví na svadbe britského miliardára. Princ Harry našiel výhovorku appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie