Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ William spomenul chorobu Kate v rozhovore so svojimi poddanými. Priznal, ako sa teraz vojvodkyňa cíti (VIDEO)

01.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Isaaack shutterstock/Chris Brunt). Princ William pricestoval do Newcastlu v utorok. Počas slávnostného otvorenia nového zariadenia sa ho 60-ročná žena spýtala na dobro manželky a detí. Manžel Kate Middleton tentoraz o chorobe nemlčal. Princ William prezradil, ako sa má vojvodkyňa Kate.Foto: shutterstock/Isaaack shutterstock/Chris Brunt Posledné mesiace priniesli britskej kráľovskej rodine […]
Menej ako 1 min. min.

01.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Isaaack shutterstock/Chris Brunt).

Princ William pricestoval do Newcastlu v utorok. Počas slávnostného otvorenia nového zariadenia sa ho 60-ročná žena spýtala na dobro manželky a detí. Manžel Kate Middleton tentoraz o chorobe nemlčal.

Princ William prezradil, ako sa má vojvodkyňa Kate.
Foto: shutterstock/Isaaack shutterstock/Chris Brunt

Posledné mesiace priniesli britskej kráľovskej rodine tragické správy. Vo februári sa objavila správa, že kráľovi Karolovi III. diagnostikovali rakovinu. O pár týždňov neskôr prostredníctvom nahrávky vojvodkyňa Kate oznámila, že trpí rakovinou.

Vzhľadom na uvedené okolnosti sa panovník aj jeho nevesta rozhodli vzdať sa verejných funkcií a podrobiť sa liečbe. Podľa vyhlásenia Buckinghamského paláca sa Karol v utorok stretol s pacientmi a personálom londýnskej nemocnice.

V ten istý deň sa princ William zúčastnil na otvorení nového zariadenia James’s Place v Newcastli. Ďalšie zariadenie nadácie má pomôcť zachraňovať životy a liečiť mužov, ktorí bojujú so samovražednými myšlienkami. Následník trónu sa počas akcie stretol so svojimi poddanými pred budovou a prehodili pár slov.

POZRITE TIEŽ AJ: Princ Harry požadoval špeciálnu ochranu. Teraz musí zaplatiť celý majetok

Princ William prezradil, ako sa má vojvodkyňa Kate

Podľa britského spravodajského kanála GB News sa jedna zo žien počas rozhovoru s princom odvážila nastoliť súkromnú tému. Šesťdesiatnička sa Williama spýtala na stav Kate a detí.

„Môžem sa spýtať, ako sa má manželka a deti?“

– spýtala sa Julie.

Manžel vojvodkyne sa tentoraz rozhodol k téme nemlčať a 60-ročnej starenke odpovedal priateľsky a prezradil, ako sa Kate a deti cítia.

„Všetko je v poriadku, ďakujem. Áno, máme sa dobre“

– povedal William.

@northnewsandpics Prince William told royal fans Catherine and the children are “doing well” as he left suicide prevention centre James’ Place in Newcastle this afternoon (April 30). #princewilliam #royal #news #uknews #journalism ♬ original sound – NorthNews

Vojvodkyňa Kate a princ William sa zosobášili 29. apríla 2011.
Foto: shutterstock/Mr Pics

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zmieria sa konečne princ Harry a kráľ Karol III.? Je tu však jedna podmienka

Už je to isté: Princ Harry sa po príchode do Londýna NESTRETNE so svojím otcom! „Kráľ bude zaneprázdnený“

The post Princ William spomenul chorobu Kate v rozhovore so svojimi poddanými. Priznal, ako sa teraz vojvodkyňa cíti (VIDEO) appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie