Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ William tak volá vojvodkyňu Kate, keď je na ňu naštvaný. Stačí jedno slovo

31.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Frederic Legrand – COMEOyoutube.com/@royalchannel). Špecialista na kráľovskú rodinu prezradil, ako sa vojvodkyňa Kate a princ William oslovujú v menej oficiálnych situáciách. Jeden z výrazov prezrádza emócie budúceho panovníka. Princ William tak volá vojvodkyňu Kate, keď je na ňu naštvaný.Foto: shutterstock/Frederic Legrand – COMEOyoutube.com/@royalchannel Vojvodkyňa Kate sa po Vianociach vytratila […]
Menej ako 1 min. min.

31.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Frederic Legrand – COMEOyoutube.com/@royalchannel).

Špecialista na kráľovskú rodinu prezradil, ako sa vojvodkyňa Kate a princ William oslovujú v menej oficiálnych situáciách. Jeden z výrazov prezrádza emócie budúceho panovníka.

Princ William tak volá vojvodkyňu Kate, keď je na ňu naštvaný.
Foto: shutterstock/Frederic Legrand – COMEOyoutube.com/@royalchannel

Vojvodkyňa Kate sa po Vianociach vytratila z médií. V januári Palác zverejnil len lakonické vyhlásenie, že vojvodkyňa podstúpila plánovanú operáciu brucha. Žiadne informácie neboli zverejnené a okolo Kate Middleton a princa Williama začali pribúdať konšpiračné teórie. Povrávalo sa okrem iného, že pár sa rozvádza a princ má pomer s bývalou priateľkou svojej manželky.

Vojvodkyňa sa napokon ozvala a verejne priznala, že má rakovinu. Krátko po tomto vyhlásení sa zistilo, že je príznačné, že keď vojvodkyňa hovorila o rakovine, jej manžel pri nej nebol (alebo ho aspoň nebolo vidieť v zábere). Teraz sa britské médiá zaujímajú o vzťah medzi vojvodkyňou a princom z Walesu.

Princ William tak volá vojvodkyňu Kate, keď sa na ňu hnevá

Tom Quinn vo svojej knihe o kráľovskej rodine „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family“ tvrdí, že vojvodkyňa Kate a princ William sa súkromne nazývajú často žartovnými prezývkami.

A tak má Middleton svojho manžela volať „baldy“ (plešatý). Medzitým ju pred svadbou láskavo oslovoval „Babykins“ (svedčia o tom útržky súkromných rozhovorov dvojice, ktoré boli nahraté a ich prepisy unikli na internet. Zaujímavé je, že slovné spojenie „Babykins“ bolo v roku 2006 použité v titulku jedného z bulvárnych plátkov. „William chce, aby dievča, ktoré nazýva ‚Babykins‘, bolo jeho princeznou“).

Kráľovský odborník však upozorňuje, že princ oveľa častejšie nazýva svoju manželku „darling“ (anglicky: drahá). Robí to najmä vtedy, keď je na ňu naštvaný, ale chce, aby to vedela len ona. Samozrejme, že slovo „darling“ hovorí aj príznačným tónom.

POZRITE TIEŽ AJ: Princ William chce byť ako kráľovná Alžbeta? Tvárou v tvár kríze sa riadi učením… BABIČKY!

Princ William a vojvodkyňa Kate do seba hádzali veci

Tom Quinn vo svojej knihe tiež píše, že vojvodkyňa Kate a princ William sa len zriedka hádajú. Snažia sa na seba nezvyšovať hlas (najmä pred deťmi). Údajne však došlo k potýčkam, počas ktorých po sebe „hádzali predmety“.

„Majú hrozné spory, kde po sebe hádžu veci. Kate sa môže zdať ako veľmi pokojná osoba a William tiež. Nie je to však vždy pravda. Pretože William a Kate majú veľký stres, že sú neustále obklopení [palácovími radcami]. Je to ako román Jane Austenovej.“

– čítame.

Budúci panovník má byť podľa všetkého trochu vznetlivý a jeho manželka väčšinou upokojuje konflikty.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Princ Harry mal jednu prosbu na kráľovnú predtým, ako si vzal Meghan. William sa „rozzúril“

Na veľkonočnej bohoslužbe sa zúčastní kráľ Karol III. NEBUDE SEDIEŤ vedľa ostatných členov rodiny

The post Princ William tak volá vojvodkyňu Kate, keď je na ňu naštvaný. Stačí jedno slovo appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie