Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princ William zverejnil archívnu fotografiu s kráľom Karolom. Fanúšikovia požadujú jednu vec

16.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pete Hancock shutterstock/Lorna Roberts). V Spojenom kráľovstve sa Deň otcov oslavuje 16. júna. Pri tejto príležitosti sa princ William rozhodol zverejniť fotografiu s kráľom Karolom III. Princ William zverejnil fotografiu s kráľom Karolom III.Foto: shutterstock/Pete Hancock shutterstock/Lorna Roberts Emócie ešte neutíchajú po veľkej udalosti, ktorou je Trooping the Colour […]
Menej ako 1 min. min.

16.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pete Hancock shutterstock/Lorna Roberts).

V Spojenom kráľovstve sa Deň otcov oslavuje 16. júna. Pri tejto príležitosti sa princ William rozhodol zverejniť fotografiu s kráľom Karolom III.

Princ William zverejnil fotografiu s kráľom Karolom III.
Foto: shutterstock/Pete Hancock shutterstock/Lorna Roberts

Emócie ešte neutíchajú po veľkej udalosti, ktorou je Trooping the Colour vo Veľkej Británii – narodeniny kráľa. Práve tam mohli fanúšikovia konečne vidieť vojvodkyňu Kate, ktorá sa po šiestich mesiacoch neprítomnosti na verejnom priestranstve objavila na prehliadke, ako oznámila vo svojom vyhlásení zverejnenom deň predtým. Tentokrát prekvapil princ William a zverejnil fotografiu s kráľom Karolom III.

Na oficiálnom profile kráľovskej rodiny sa objavila fotografia princa Williama s otcom

Ako vieme, princ William zostáva so svojím otcom v dobrých vzťahoch, čo sa bohužiaľ nedá povedať o jeho mladšom bratovi princovi Harrym, ktorý je už niekoľko rokov v konflikte so svojou rodinou. 16. jún je vo Veľkej Británii Deň otcov a pri tejto príležitosti sa následník trónu rozhodol podeliť o fotografiu z mladosti, na ktorej ho vidíme hrať sa v záhrade so svojím otcom – kráľom Karolom III.

„Všetko najlepšie ku Dňu otcov, ocko“

– stručne popísal princ William fotku.

POZRITE TIEŽ AJ: Princ Louis sa predvádzal na prehliadke, zasiahla jeho sestra. To, čo povedalazaznamenali

Komentáre sršia nad malým princom Williamom. Všimli si, že niečo chýba

Fotografia vznikla, keď mal starší syn vtedajšieho princa Karola a princeznej Diany len pár rokov. Fanúšikovia nedočkavo komentovali rozkošný záber, pričom si všímali najmä princa Williama, ktorý sa s drzým úsmevom v overaloch pohral s loptou. Nechýbalo ani veľa prianí, ako pre panovníka, tak aj pre jeho nástupcu.

„Aká krásna fotka!“, „Och, William vyzerá tak sladko“, „Všetko najlepšie ku Dňu otcov vám obom!“, „Aká krásna spomienka. Šťastný Deň otcov!,“ čítame pod príspevkom.

Niektorí ľudia si všimli, že profil neobsahuje fotografiu Williama s jeho deťmi, ktorá bola zdieľaná na Deň otcov o rok skôr.

„Neexistuje žiadna nová fotografia princa z Walesu s deťmi…“, „Kde je fotografia Williama s deťmi?“.

Je možné, že takýto záber sa objaví neskôr. Pripomíname tiež, že na Deň matiek bola zverejnená fotografia Kate s jej deťmi, ktorá spôsobila poriadnu mediálnu búrku, o ktorej si môžete prečítať TU.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vojvodkyňa Kate šepkala deťom pokyny. Všetko prezradila odborníčka na čítanie z pier

Kráľ Karol III plný emócií. Tu je to, čo priznal kráľovnej Camille

The post Princ William zverejnil archívnu fotografiu s kráľom Karolom. Fanúšikovia požadujú jednu vec appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie