Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princezna Kate chystá velké překvapení. Fanoušci ji možná brzy uvidí vedle krále Karla III.

Přestože palác oficiálně potvrdil, že princezna z Walesu nebude 8. června součástí Colonel's Review, což je tradiční zkouška na Trooping the Colour, stále je šance, že bude součástí hlavní události o týden později. ČTĚTE TAKÉ: Konec skrývání: Kate šla s rodinou na procházku. Stav princezny se zlepšuje, spekulují média Ačkoli se pravděpodobně nezúčastní hlavních okamžiků slavnosti, přeci […]
Menej ako 1 min. min.

Přestože palác oficiálně potvrdil, že princezna z Walesu nebude 8. června součástí Colonel’s Review, což je tradiční zkouška na Trooping the Colour, stále je šance, že bude součástí hlavní události o týden později.

ČTĚTE TAKÉ: Konec skrývání: Kate šla s rodinou na procházku. Stav princezny se zlepšuje, spekulují média

Ačkoli se pravděpodobně nezúčastní hlavních okamžiků slavnosti, přeci jen by ji mohli královští fanoušci v den akce spatřit. Když se Middletonová bude cítit dobře, mohla by vystoupit na balkóně Buckinghamského paláce po ceremonii Trooping the Colour, tedy oficiální oslavě králových narozenin, napsal deník Mirror.

Na slavném balkóně by se tak připojila k dalším vysoce postaveným a pracujícím členům britské královské rodiny při sledování tradičního přeletu Královského letectva. Pro Brity je to symbolický okamžik, protože rodina z balkónu mává tisícům lidí shromážděných před branami paláce, zatímco oslavují panovníkovi narozeniny.

Slavnost Trooping the Colour, která se letos uskuteční v sobotu 15. června, je jednou z hlavních událostí v královském kalendáři. Svou účast zatím potvrdil pouze král Karel III. s manželkou královnou Camillou. V nejbližších dnech by měl palác oznámit, kdo další z členů rodiny se slavnosti zúčastní. Podle královských zdrojů by se však měli zúčastnit – podobně jako loni – jen pracující členové.

Web Express informoval, že princezna z Walesu se chce na slavnosti objevit především proto, aby podpořila panovníka, který se také léčí s rakovinou. Manželka budoucího monarchy si je dobře vědoma, jak důležité je vystupovat jednotně, nastínil zdroj portálu. Chápe prý, nakolik klíčovou událostí slavnost pro krále i královskou rodinu je.

Zdraví princezny je ale samozřejmě na prvním místě, a poslední slovo tak bude mít lékařský tým princezny Kate.

Pokud Middletonová vystoupí na balkóně, vyslala by tím veřejnosti jasný signál, že je jí lépe. „Vzhledem k tomu, že král má řadu královských povinností a vyzařuje pozitivitu ve velmi obtížné době pro královskou rodinu, její vystoupení na balkóně by bylo jasným znamením, že se její zdravotní stav zlepšuje. Díky tomu by se velkolepá slavnost stala skutečně radostnou událostí,“ řekl pro Express královský komentátor Richard Fitzwilliams.

Princezna naposledy na veřejnosti vystoupila na Štědrý den minulého roku, kdy společně s dalšími členy královské rodiny byla součástí bohoslužby na Sandringham Estate. V lednu budoucí královna podstoupila operaci břicha. Palác tehdy oznámil, že se ke svým povinnostem vrátí po Velikonocích. Jenže poté přišla šokující zpráva: pooperační testy odhalily přítomnost rakoviny. Nečekanou diagnózu oznámila Middletonová v březnu prostřednictvím videa umístěného na sociální sítě.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Princezna Kate si má procházet peklem. Fanoušci ji ale neopouštějí a posílají pozdravy

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie