Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princezná z Walesu sa vracia k verejným povinnostiam v jednofarebnom oblečení a perlách

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/LINGTREN.COM). Necelé tri mesiace po tom, čo prezradila, že sa bude liečiť na rakovinu, sa princezná z Walesu 15. júna nakrátko vrátila k verejným povinnostiam. Spolu s princom Williamom, princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom sa objavila na slávnosti Trooping the Colour. Toto podujatie sa každoročne koná na […]
Menej ako 1 min. min.

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/LINGTREN.COM).

Necelé tri mesiace po tom, čo prezradila, že sa bude liečiť na rakovinu, sa princezná z Walesu 15. júna nakrátko vrátila k verejným povinnostiam. Spolu s princom Williamom, princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom sa objavila na slávnosti Trooping the Colour.

Toto podujatie sa každoročne koná na londýnskej ulici The Mall.
Foto: shutterstock/LINGTREN.COM

Toto podujatie sa každoročne koná na londýnskej ulici The Mall. Koná sa na počesť oficiálnych narodenín vládnuceho monarchu a jeho začiatky siahajú až do polovice 18. storočia, do obdobia vlády kráľa Juraja III.

Pred zhromaždením na balkóne Buckinghamského paláca prišla kráľovská rodina vždy na Horse Guards Parade na koňoch alebo v kočoch. Koč s koňmi slúžil ako prostriedok, aby kráľovská rodina videla a bola videná britskou verejnosťou.

Podľa Vogue, Kate Middletonová v piatok večer prekvapivo oznámila, že sa dnes pripojí k ostatným Windsorovcom, a prostredníctvom Kensingtonského paláca vydala veľmi osobné vyhlásenie.

„Robím dobré pokroky, ale ako každý, kto prechádza chemoterapiou, vie, že sú dobré a zlé dni,“

– napísala.

„Počas tých zlých dní sa cítite slabí, unavení a musíte sa poddať odpočinku svojho tela. Ale počas dobrých dní, keď sa cítite silnejší, chcete z pocitu zdravia vyťažiť čo najviac. Moja liečba pokračuje a bude trvať ešte niekoľko mesiacov. V dňoch, keď sa cítim dostatočne dobre, je radosť zapojiť sa do školského života, venovať osobný čas veciam, ktoré mi dodávajú energiu a pozitívnu náladu, ako aj začať trochu pracovať z domu.“

Ako dodala, dúfa, že sa „v lete pripojí k niekoľkým verejným podujatiam“. Priznala pritom, že ešte nie je „z najhoršieho vonku“. To znamená, že je veľmi nepravdepodobné, že by sa tento rok objavila na Kráľovskom dni alebo na Royal Ascot.

Zatiaľ čo v roku 2023 sa Kate rozhodla pre odvážnejšiu módu a obliekla si zamotovo zelený frak od Andrewa Gna, na tohtoročnom sprievode sa vrátila k jednofarebnosti. Rovnako ako pri svojom prvom vystúpení na slávnosti v roku 2011.

Dnešné šaty sú návrhom Jenny Packham, zdobené čierno-bielou stuhou a skombinované so širokým klobúkom od Philipa Treacyho. Princeznine náušnice pochádzajú z dielne klenotníka Cassandra Goada a predtým ich mala kráľovná na krste princa Louisa.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kráľ Karol chce vybudovať puto s Archiem a Lilibeth: „Už ho neuspokojuje, keď vidí svoje vnúčatá na videohovore“

Princ Harry vynechal „svadbu roka“. Odborník sa vyjadruje k jeho neprítomnosti. „Smutné“

The post Princezná z Walesu sa vracia k verejným povinnostiam v jednofarebnom oblečení a perlách appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie