Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Princezně Kate se už daří mnohem lépe, řekl rodinný přítel. Kdy se podle něj vrátí do práce?

Poté, co se objevily zprávy, že princezna z Walesu je vyčerpaná z preventivní chemoterapie, se konečně začalo blýskat na lepší časy. Podle rodinného známého se stav Middletonové zlepšil a cítí se už mnohem lépe. ČTĚTE TAKÉ: Konec skrývání: Kate šla s rodinou na procházku. Stav princezny se zlepšuje, spekulují média „Byla to obrovská úleva, že léky […]
Menej ako 1 min. min.

Poté, co se objevily zprávy, že princezna z Walesu je vyčerpaná z preventivní chemoterapie, se konečně začalo blýskat na lepší časy. Podle rodinného známého se stav Middletonové zlepšil a cítí se už mnohem lépe.

ČTĚTE TAKÉ: Konec skrývání: Kate šla s rodinou na procházku. Stav princezny se zlepšuje, spekulují média

„Byla to obrovská úleva, že léky snáší a skutečně se jí daří mnohem lépe,“ prozradil rodinný přítel webu Vanity Fair.

Nejbližší rodina byla a stále je princezně na blízku. „Samozřejmě to bylo velmi náročné a znepokojující období. Všichni při ní stáli – William, její rodiče, sestra i bratr,“ pokračoval zdroj.

Zasvěcenec také informoval, že zprávy o princeznině návratu k pracovním povinnostem až v příštím roce jsou nepřesné. Kdy přesně by se ale mohla vrátit do práce, stále není jisté.

S návratem prý manželka prince Williama nijak nespěchá. Plně se totiž soustředí na uzdravení. „Neexistuje žádná časová osa, rozhodně ale není kam spěchat. Catherine se k povinnostem vrátí, až se bude cítit připravená a také až dostane zelenou od svého lékařského týmu. Stoprocentně se ale vrátí do práce, to je bez pochyb,“ vysvětlil rodinný přítel.

Princezna Catherine se v průběhu léčby drží v ústraní a na veřejnosti nevystupuje. Její manžel princ William se již zúčastnil mnohých oficiálních akcí. Předpokládá se, že manželé i s dětmi stráví letní prázdniny na svém venkovském sídle Anmer Hall.

Král Karel III. je vášnivým zahradníkem, více se dozvíte v reportáži:

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie