Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Případ týraného psa z Uherského Hradiště: Majiteli hrozí léta vězení, pes je v nové rodině

Buldočkovi jménem Blade zřejmě zachránila život skutečnost, že ještě z posledních sil vylezl na okenní parapet. Tady si ho všimli sousedi a zavolali městskou policii. „Přijela spolu s hasiči a žebříkem, sundali ho a odvezli na veterinární stanici,“ popsal jeden z obyvatel domu. ČTĚTE DÁLE: Kuřecí maso plné antibiotik musí pryč z pultů, nejezte ho. Peníze vrátíme, píše […]
Menej ako 1 min. min.

Buldočkovi jménem Blade zřejmě zachránila život skutečnost, že ještě z posledních sil vylezl na okenní parapet. Tady si ho všimli sousedi a zavolali městskou policii. „Přijela spolu s hasiči a žebříkem, sundali ho a odvezli na veterinární stanici,“ popsal jeden z obyvatel domu.

ČTĚTE DÁLE: Kuřecí maso plné antibiotik musí pryč z pultů, nejezte ho. Peníze vrátíme, píše velký řetězec

„Návštěvy spojené s krmením a podáváním tekutin postupně omezoval. Byt navštěvoval jednou za tři až pět dní. Psovi svým jednáním způsobil citelný úbytek tělesné váhy, výraznou dehydrataci a další zdravotní komplikace, které ho ohrožovaly na životě,“ řekl mluvčí.

„V současné době kriminalisté ukončili vyšetřování a předložili spis státnímu zástupci s návrhem na podání obžaloby,“ uvedl Šiška.

Případ vyvolal vlnu nevole nejen mezi ochránci zvířat, ale i mezi obyvateli města. Pes je v současnosti v nové rodině a dostává se na svoji původní váhu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jochová spouští petici proti veřejnoprávním poplatkům. Zmínila i transgender aktivisty

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie