Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pripojte sa k nám ako dobrovoľník na medzinárodné cyklistické preteky VISEGRAD 4 BICYCLE RACE 2024 and RESPECT LADIES RACE SLOVAKIA 2024 v Novej Bani!

Mesto Nová Baňa sa tento rok opäť stane centrom diania medzinárodných cyklistických pretekov VISEGRAD 4 BICYCLE RACE 2024 & RESPECT LADIES RACE SLOVAKIA 2024, ktoré sa budú konať 6. a 7. júla 2024. Úspech tohto významného športového podujatia závisí nielen od kvalitnej organizácie, ale aj od veľkého počtu nadšencov, ktorí sú ochotní priložiť ruku k […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Nová Baňa sa tento rok opäť stane centrom diania medzinárodných cyklistických pretekov VISEGRAD 4 BICYCLE RACE 2024 & RESPECT LADIES RACE SLOVAKIA 2024, ktoré sa budú konať 6. a 7. júla 2024.

Úspech tohto významného športového podujatia závisí nielen od kvalitnej organizácie, ale aj od veľkého počtu nadšencov, ktorí sú ochotní priložiť ruku k dielu.

Preto vás pozývame, aby ste sa pripojili k skupine dobrovoľníkov, ktorí budú súčasťou tejto jedinečnej udalosti. Jediné, čo potrebujete, je ochota pomôcť a venovať pár hodín svojho voľného času v týchto dňoch.

Čo potrebujeme my?

Predovšetkým vás – zodpovedných a nadšených ľudí, ktorí sú pripravení pomôcť s organizáciou pretekov. Ako informuje mesto Nová Baňa, zabezpečenie bezproblémového priebehu podujatia si vyžaduje mnoho úloh, ako je podpora pretekárov, usmerňovanie návštevníkov, zabezpečenie trás a mnoho ďalších.

Ak máte záujem o aktívne zapojenie sa do organizácie cyklistických pretekov, prejavte svoju ochotu zaregistrovaním sa pomocou registračného formulára, ktorý nájdete na priloženom linku.

Dôležitý termín: Prosíme vás, aby ste sa zaregistrovali najneskôr do 7. júna 2024.

Vaša pomoc a nadšenie sú neoceniteľné a prinesú pozitívny vplyv na túto udalosť. Veríme, že aj tento rok nájdeme medzi vami mnoho nadšencov, ktorí sa pridajú k dobrovoľníckemu tímu a prispejú k úspechu pretekov.

Ďakujeme vám za vašu súčinnosť a tešíme sa na vašu účasť!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie