Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Příprava na pandemii ptačí chřipky: Na mRNA vakcínách se již pracuje (video)

Již za pár dní má být schválena Pandemická smlouva a změny Mezinárodních zdravotních předpisů. Případná další pandemie by pak mohla otestovat, jak dalece lze ovládat masy poté, co WHO převezme veškeré kompetence ve zdravotní oblasti. Tyto nástroje v podobě nových MZP a Pandemické smlouvy však nemohou být vymáhány ihned, nějakou dobu potrvá, než začnou platit […]
Menej ako 1 min. min.

Již za pár dní má být schválena Pandemická smlouva a změny Mezinárodních zdravotních předpisů. Případná další pandemie by pak mohla otestovat, jak dalece lze ovládat masy poté, co WHO převezme veškeré kompetence ve zdravotní oblasti.

Tyto nástroje v podobě nových MZP a Pandemické smlouvy však nemohou být vymáhány ihned, nějakou dobu potrvá, než začnou platit (Pandemická smlouva po schválení 30 vládami členských zemí a MZP za 10 měsíců).

Již nyní se tedy hovoří o budoucí pandemii, přičemž aktuálně se stále více jako ona „nemoc X “ krystalizuje ptačí chřipka.

Necelé dva měsíce po prvním případu se ptačí chřipkou nakazil druhý člověk ve Spojených státech. Virus se tam údajně masivně šíří mezi kravami. První případ přenosu na člověka byl hlášen také v Austrálii.

V USA byly také opakovaně nakaženy kočky, které nákazu většinou nepřežijí. V posledním případě šlo o kočky, které nebyly v kontaktu s hospodářskými zvířaty.

Nyní dochází k plošnému testování nespolehlivými PCR testy. Jak dlouho potrvá, než dojde k vyhlášení pandemie?

Tisková agentura Bloomberg uvádí, že společnosti Moderna a Pfizer jednají s americkou vládou o vakcínách proti ptačí chřipce.

Kromě toho byla publikována studie o vývoji nové mRNA vakcíny proti H5N1, variantě ptačí chřipky.

Společnost Moderna potvrzuje, že již vyvinula mRNA vakcínu proti ptačí chřipce, která se testuje ve fázi 2.

Výrobci genetických injekcí a zkorumpovaní zdravotničtí úředníci opět doufají, že na pandemii vydělají spoustu peněz, poznamenává americký lékař Peter McCullough. Očekává, že bezpečná a účinná léčba bude potlačena ve prospěch injekcí mRNA, stejně jako tomu bylo v době Covidu.

McCullough poukazuje na to, že společnost CSL vyvinula vakcínu proti ptačí chřipce ve spolupráci s úřadem Barda (Biomedical Advanced Research and Development Authority). Byla již zakoupena a je připravena.

„Proč naše armáda vyvíjí vakcíny proti ptačí chřipce, když už jednu mají?“ ptá se lékař.

Když byla vakcína schválena, nevyskytly se ještě vůbec žádné případy ptačí chřipky.

„Mezitím vládní úředníci v ochranných oblecích navštěvují americké farmy, aby provedli PCR testy na zvířatech,“ říká McCullough. Od jednoho ze svých pacientů se dozvěděl, že je to povinné.

Očekává, že WHO řekne, že je třeba jednat. Budou hlášeny další případy, obavy budou dále rozdmýchávány a ceny potravin budou v době voleb nebetyčně vysoké, předpovídá McCullough.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie