Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pripravte si ovsenú kašu takto a stane sa z nej spalovač tukov

Ovsené vločky sa už dlho spájajú s tvrdením, že sú ideálne na zdravé a sýte raňajky. Obľúbený recept sa dá ľahko upraviť pridaním rôznych druhov ovocia, orechov a korenín. Tentoraz navrhujeme skombinovať ovsené vločky s výrobkom, ktorý z nich urobí vysoko výživný set na podporu chudnutia. Tu je duo, ktoré účelne zlepší trávenie, pomôže udržať […]
Menej ako 1 min. min.

Ovsené vločky sa už dlho spájajú s tvrdením, že sú ideálne na zdravé a sýte raňajky. Obľúbený recept sa dá ľahko upraviť pridaním rôznych druhov ovocia, orechov a korenín. Tentoraz navrhujeme skombinovať ovsené vločky s výrobkom, ktorý z nich urobí vysoko výživný set na podporu chudnutia. Tu je duo, ktoré účelne zlepší trávenie, pomôže udržať zdravú hladinu cukru v krvi a podporí budovanie pôsobivej kondície.

Sú ovsené vločky zdravé?

Tu je jedna z najzdravších možností raňajok. To všetko vďaka vysokému obsahu vlákniny, vitamínov a minerálov. Príprava tohto kultového pokrmu je jednoduchá, takže ju zvládnu aj ľudia, ktorí si myslia, že na varenie majú dve ľavé ruky. Zoznam prospešných vlastností ovsených vločiek presvedčí každého, aby si ich prípravu vyskúšal.

Ovsené vločky sú pokladom vlákniny, takže napomáhajú tráveniu, zabraňujú zápche a udržia vás dlhšie sýte. Po týchto raňajkách bez problémov vydržíte až do druhých raňajok alebo obeda.

Ovsená kaša má nízky glykemický index, čo znamená, že pomáha udržiavať stabilnú hladinu cukru v krvi. Zabraňuje náhlym výkyvom a poklesom energie. Len si nezabudnite múdro vyberať prílohy. Hora sušeného ovocia alebo kúsky čokolády tieto vlastnosti nepodporia.

Ovsené vločky sú zdrojom bielkovín, ktoré sú nevyhnutné na budovanie a regeneráciu svalovej hmoty.

Ovsené vločky sú bohaté na vitamíny skupiny B, železo, horčík a zinok, ktoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie organizmu. Ovplyvňujú metabolické procesy, náladu, schopnosť koncentrácie a zapamätania a normálny stav pokožky.

Zmeňte jednu vec v recepte z ovsených vločiek

Niektorí ľudia si pripravujú ovsenú kašu s mliekom, iní siahajú po rastlinných nápojoch. Pomerne málo ľudí si pripravuje ovsenú kašu s vodou, aby znížili jej kalorickú hodnotu. Chcete si udržať svoju hmotnosť alebo zhodiť niekoľko kilogramov? Rozhodnite sa pre ovsenú kašu s kefírom. Fermentovaný mliečny výrobok má približne 50 kalórií na 100 gramov, takže z vášho jedla určite neurobí kalorickú bombu. Dokonale hydratuje a navyše má kefír zoštíhľujúci účinok.

Táto ovsená kaša je spaľovačom tukov

Ovsená kaša s kefírom je ideálna pre ľudí, ktorí si strážia svoju hmotnosť. Predovšetkým vďaka takémuto prídavku je jedlo plné probiotík, ktoré podporujú zdravú črevnú flóru, zlepšujú trávenie a zároveň posilňujú imunitný systém. S organizmom oslabeným infekciami by bolo ťažké uskutočniť účinné chudnutie. Zároveň sa zrýchľuje metabolizmus.

Ľahko stráviteľné bielkoviny obsiahnuté v kefíre dodávajú energiu a podporujú regeneráciu a budovanie svalov. Pravidelná fyzická aktivita je jedným zo základov znižovania nadváhy, preto by sa o telo malo starať aj v tejto oblasti. Stabilná hladina cukru v krvi vďaka ovseným vločkám zabraňuje náhlym záchvatom hladu, maškrteniu a chuti na sladké.

Ako si pripraviť ovsené vločky s kefírom?

Vykonaním tejto úpravy receptu sa samotná príprava jedla vo veľkej miere nemení. Pohár kefíru zalejte 5 polievkovými lyžicami ovsených vločiek. Odložte do chladničky aspoň na pol hodiny. Ak si chcete dať ovsenú kašu na raňajky, je dobré si ju pripraviť večer. Obohaťte ju sezónnym ovocím a orechmi.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie