Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pripravuje sa na slávnostný Deň modranského vína: Uzávierka časti námestia a Starého trhu

V plnom prúde prebiehajú prípravy na zajtrajší Deň modranského vína, udalosť, ktorá spojí nadšencov vína a kultúry v jednom z najkrajších miest Slovenska. Aby sme zabezpečili plynulý priebeh podujatia a bezpečnosť návštevníkov, dnes uzavrieme časť námestia pod sochou Ľudovíta Štúra a časť Starého trhu (Moyzesova ulica). Ako informuje mesto Modra, verejný priestor na týchto miestach […]
Menej ako 1 min. min.

V plnom prúde prebiehajú prípravy na zajtrajší Deň modranského vína, udalosť, ktorá spojí nadšencov vína a kultúry v jednom z najkrajších miest Slovenska.

Aby sme zabezpečili plynulý priebeh podujatia a bezpečnosť návštevníkov, dnes uzavrieme časť námestia pod sochou Ľudovíta Štúra a časť Starého trhu (Moyzesova ulica).

Ako informuje mesto Modra, verejný priestor na týchto miestach sa stane súčasťou programu Deň modranského vína, čím vytvoríme príjemné prostredie na relaxáciu, zábavu a objavovanie lahôdok vínnej kultúry. Dôležité je, že predaj vstupeniek stále beží online aj počas samotného podujatia.

Vstupenky si môžete zakúpiť na nasledujúcom odkaze: [odkaz na stránku predaja vstupeniek]. Okrem toho bude možné vstupenky kúpiť aj na mieste v hotovosti. Pre tých, ktorí si vstupenku zakúpia online, bude možné ich vyzdvihnúť na modranskom námestí v sobotu od 10:00 hodín.

Deň modranského vína sľubuje byť jedinečným zážitkom, plným kultúrnych podujatí, ochutnávok vín, tradičných pochutín a atmosféry priateľstva. Uzatvorenie časti námestia a Starého trhu je nevyhnutné na zabezpečenie bezpečnosti a pohodlia všetkých návštevníkov. Veríme, že sa na tejto výnimočnej udalosti stretneme v hojnom počte a spoločne si užijeme magické chvíle radosti a potešenia.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie