Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prírodná sviečka, ktorá sa nedá porovnať s najlepšími sójovými sviečkami. Vyrobíte si ju z obľúbeného citrusového ovocia

29.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/emilyxlevi/). Milujem riešenia, ktoré mi umožňujú využiť to, čo už doma mám. Pomerne nedávno som našla spôsob, ako si vyrobiť domácu, aromatickú sviečku. Vyskúšala som a som spokojná. Pomerne nedávno som našla spôsob, ako si vyrobiť domácu, aromatickú sviečku. Vyskúšala som a som spokojná.Foto: instagram.com/emilyxlevi/ Sviečka z tohto citrusového […]
Menej ako 1 min. min.

29.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/emilyxlevi/).

Milujem riešenia, ktoré mi umožňujú využiť to, čo už doma mám. Pomerne nedávno som našla spôsob, ako si vyrobiť domácu, aromatickú sviečku. Vyskúšala som a som spokojná.

Pomerne nedávno som našla spôsob, ako si vyrobiť domácu, aromatickú sviečku. Vyskúšala som a som spokojná.
Foto: instagram.com/emilyxlevi/

Sviečka z tohto citrusového ovocia nielen krásne vonia, ale aj vyzerá celkom jedinečne. Najlepšie na tom je, že je netoxická, takže ak si nekupujete kvalitné sviečky, ale kupujete tie najlacnejšie parafínové – určite stojí za zváženie jej výroba.

Sviečka z prírodnej pomarančovej kôry – hop alebo trop? Je to prírodné, takže je to hop

Veľmi obľúbené sú vonné sviečky. Niektoré z nich, najmä tie najlacnejšie, však môžu byť zdraviu škodlivé. Preto sa oplatí buď zvoliť sójové sviečky, ktoré sú bohužiaľ drahšie, alebo hľadať prírodnejšie riešenia. Vybrala som si sviečku z pomarančovej kôry a stala sa hitom.

Recept na sviečku z pomaranča. Je to veľmi jednoduché

Emilyxlevi zdieľala recept na sviečku z pomarančovej kôry na Instagrame. A skutočne úžasne vonia, je netoxická a dokonca účinne odpudzuje hmyz.

„Jednoducho rozrežte pomaranč na polovicu a odstráňte stred, ale bielu stonku ponechajte neporušenú – toto bude váš knôt.“

– navrhuje Instagramerka.

Potom do pomaranča tesne pod vrch stonky nalejte olivový olej a zapáľte. Levi Jensen tiež poukazuje na to, že pri zapálení sa musíte uistiť, že vrch je pokrytý olejom.

Tiež radí, že môže trvať niekoľko minút, kým zapaľovač vysuší stonku natoľko, aby sa vznietila. Kľúčom k úspechu je teda trpezlivosť. Príprave tejto sviečky sa určite oplatí venovať trochu času, pretože miestnosť krásne prevonia a atmosféra sa stane oveľa útulnejšou.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Mravce ani ovocné mušky nenapadnú váš domov! Postriekal som dom týmto olejom a zmizli

Hoďte hrozno do uzatvárateľného vrecka a nebudete ľutovať. Ušetríte veľa času

The post Prírodná sviečka, ktorá sa nedá porovnať s najlepšími sójovými sviečkami. Vyrobíte si ju z obľúbeného citrusového ovocia appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie