Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prírodný botox za pár eur? Je to možné. Všetko, čo potrebujete, je jedna známa zložka

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Evgenyrychko). Ak vašej pleti viditeľne chýba žiarivosť, mali by ste vyskúšať tento jednoduchý domáci prostriedok na obnovenie maximálnej hydratácie. Stačí jedna zložka za pár drobných a môžete sa tešiť zo žiarivej pleti. Efekt hladkej a vypnutej pleti dosiahnete bez toho, aby ste museli opustiť svoj domov. Prírodný botox za […]
2 min.

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Evgenyrychko).

Ak vašej pleti viditeľne chýba žiarivosť, mali by ste vyskúšať tento jednoduchý domáci prostriedok na obnovenie maximálnej hydratácie. Stačí jedna zložka za pár drobných a môžete sa tešiť zo žiarivej pleti. Efekt hladkej a vypnutej pleti dosiahnete bez toho, aby ste museli opustiť svoj domov.

Prírodný botox za pár eur?
Foto: shutterstock/Evgenyrychko

Domáce prostriedky na hydratáciu a výživu pleti môžu byť pre každého z nás záchranou. Sú rýchlou a lacnou možnosťou, ako zlepšiť pevnosť pleti. Niekedy stačí jediná zložka na regeneráciu pleti a zabezpečenie maximálnej hydratácie.

Rýchly a lacný spôsob hydratácie pleti. Len jedna zložka stačí na to, aby vaša pleť zažiarila

Ľanové semienka môžu byť zaujímavou možnosťou prirodzenej hydratácie a výživy pokožky. Vďaka tomuto výrobku je pokožka hydratovaná, napnutá a svieža. Je preto ideálny pre zrelú a suchú pleť. Môže byť prospešné aj pre pleť so sklonom k akné, pretože pomáha zosvetľovať škvrny.

Ľanové semienka pokožku hydratujú, udržiavajú ju napnutú a sviežu.
Foto: shutterstock.com/Amarita

Domáca maska z ľanových semienok vyživí pleť. Poskytuje prirodzený botoxový efekt

Ak sa chcete tešiť z hladkej a pevnej pleti, môžete vyskúšať rýchlu masku z ľanových semienok. Jej príprava je veľmi jednoduchá – stačí pol šálky ľanových semienok zaliať dvoma šálkami horúcej vody a premiešať. Takúto zmes dajte na noc do chladničky, aby zhustla. Na druhý deň nálev dosiahne gélovú konzistenciu, takže odvar môžete rovnomerne naniesť na tvár. Po úplnom zaschnutí ju zmyte vlažnou vodou a vychutnajte si jemnú a hladkú pleť.

Ľanové semienka tiež vyživujú vlasy. Zlepší aj vzhľad pokožky na rukách

Blahodarné vlastnosti ľanového semienka sa využívajú aj na zlepšenie pevnosti a hydratácie pokožky rúk. Tento výrobok je vynikajúci aj na výživu suchých prameňov vlasov. Masky z ľanového semienka možno úspešne aplikovať aj na iné časti tela.

Ľanové semienka sú vynikajúce aj na výživu suchých prameňov vlasov.
Foto: shutterstock/Shariel

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Funguje to ako domáci kavitačný peeling a stojí to pár drobných. Zmiešajte 2 prísady a naneste na tvár

Pár eur a pokožka bude jemná ako zamat. Táto masť z lekárne mi hĺbkovo hydratovala pokožku

The post Prírodný botox za pár eur? Je to možné. Všetko, čo potrebujete, je jedna známa zložka appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie