Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prístavba ku poliklinike v Sabinove

Aktuálne prebieha výstavba prístavby ku poliklinike, ktorá prinesie do polikliniky v Sabinove nové moderné ambulancie. Pôvodne stanovený termín ukončenia stavby je 11/2024, avšak vďaka pokrokovej práci na stavbe je realistický predpoklad skoršieho dokončenia už v 07/2024, informuje Mesto Sabinov. S touto prístavbou sú spojené aj nové infraštruktúry, ako je prístupová cesta, chodník a parkovisko, ktoré […]
Menej ako 1 min. min.

Aktuálne prebieha výstavba prístavby ku poliklinike, ktorá prinesie do polikliniky v Sabinove nové moderné ambulancie.

Pôvodne stanovený termín ukončenia stavby je 11/2024, avšak vďaka pokrokovej práci na stavbe je realistický predpoklad skoršieho dokončenia už v 07/2024, informuje Mesto Sabinov.

S touto prístavbou sú spojené aj nové infraštruktúry, ako je prístupová cesta, chodník a parkovisko, ktoré boli schválené na poslednom Mestskom zastupiteľstve. Tieto nové dopravné prvky poskytnú zlepšený prístup do polikliniky a prispejú k bezpečnosti a plynulosti dopravy v jej okolí.

Dokončenie týchto investičných aktivít sa očakáva, že zvýši efektívnosť poskytovania zdravotnej starostlivosti a celkovo zlepší kvalitu služieb pre pacientov.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie