Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Proč ještě hraješ? směje se Gretzky Jágrovi. Ten potvrdil, že natáčí dokument a ukázal teaser

„Před čtyřmi lety jsem řekl Petrovi (dokumentaristovi Větrovskému, pozn. red.), že jestli chce mít natočené moje poslední zápasy, ať točí. Myslel jsem si, že už skončím, ale trochu jsem si to protáhl a jemu se to prodražilo. Vydržel. Teď vám konečně po těch letech můžu malý kousek ukázat, protože jak jsem už v minulosti řekl, […]
Menej ako 1 min. min.

„Před čtyřmi lety jsem řekl Petrovi (dokumentaristovi Větrovskému, pozn. red.), že jestli chce mít natočené moje poslední zápasy, ať točí. Myslel jsem si, že už skončím, ale trochu jsem si to protáhl a jemu se to prodražilo. Vydržel. Teď vám konečně po těch letech můžu malý kousek ukázat, protože jak jsem už v minulosti řekl, máme v plánu natočit i poslední sezónu,“ uvedl legendární hokejista na sociální síti.

ČTĚTE TAKÉ: Hokejový mistr světa Michal Kempný se oženil. Své ano si řekl s půvabnou finalistkou České miss

„Chtěl bych poděkovat všem, kteří na tom ty roky pracují, a taky všem, kteří nám pomohli zajistit vstup naší kamery na ta nejzásadnější místa. Děkuji také celé organizaci Pittsburgh Penguins za pomoc a součinnost. Poděkovat chci také Mariovi Lemieuxovi za jeho ochotu včetně všech mých bývalých spoluhráčů z Pittsburghu Penguins. Snad se vám tenhle malý kousek bude líbit a samozřejmě myslím i na moje zahraniční fanoušky,“ pokračoval Jágr ve svém statusu na Instagramu.

V teaseru vidíme 90 vteřin, které nás bleskovou rychlostí provedou od mládí až po současnost populárního sportovce s číslem 68 na dresu.

„Proč pořád ještě hraješ?“ ptá se v teaseru Jágra legendární Wayne Gretzky. Sám kladenský rodák v šotu vyslovuje přání, že by se rád opravdu profesionálně připravil na svou poslední sezónu. „Vždy miloval tu hru,“ zmíní v ukázce Mario Lemieux, vedle něhož Jágr v Pittsburghu hokejově vyrostl. „Když nebudete chtít být nejlepší, nikdy nebudete nejlepší. Jaromír to chtěl,“ reaguje nejlepší obránce své doby Paul Coffey. Ve videu se ukáže také Jaromírova maminka přezdívaná Mama Džegr a zavzpomíná na svého otce.

Za dokumentem stojí režisér Petr Větrovský, jenž v posledních letech pracoval na snímcích Attila, Jan Koller, Martin Škrtel a Gabriela Soukalová. Za díla si odnesl tři světové ceny z filmového festivalu v Miláně včetně ceny kritiků za režii. Datum uvedení snímku s názvem Jágr –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Last Season #68 teaser neodhalil.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vondroušová s Muchovou se oblékly do olympijského. Upozorňují na jeden problém

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie