Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Proč není rezignace Klause Schwaba dobrou zprávou? (video)

Většina z nás jistě předpokládala, že Klaus Schwab odchází ze svého postu kvůli pokročilému věku. Již byl také určen jeho nástupce, který dosud působil v širším vedení nejen WEF, ale také Biledrbergu. Nicméně zkušená bývalá politička nyní upozorňuje i na další politické „šachy,“ zejména na předčasnou rezignaci Rishiho Sunaka. Z jeho i Schwabova odchodu není […]
Menej ako 1 min. min.

Většina z nás jistě předpokládala, že Klaus Schwab odchází ze svého postu kvůli pokročilému věku. Již byl také určen jeho nástupce, který dosud působil v širším vedení nejen WEF, ale také Biledrbergu.

Nicméně zkušená bývalá politička nyní upozorňuje i na další politické „šachy,“ zejména na předčasnou rezignaci Rishiho Sunaka. Z jeho i Schwabova odchodu není právě nadšena a upozorňuje na to, že bychom se také neměli radovat.

Velmi zajímavá je i její poznámka, ve které naznačí, kdo skutečně ovládá politiku – a zřejmě si „vodí“ i Klause Schwaba. Opět se potvrzuje síla centrálních bank a těch, kdo za nimi stojí.

„Rezignace Klause Schwaba na post šéfa Světového ekonomického fóra není dobrá zpráva, je to špatná zpráva,“ říká americká investiční bankéřka a bývalá vládní úřednice Catherine Austin Fittsová.

„V zákulisí pracují na svém dalším velkém projektu a proslýchá se, že Brit Rishi Sunak nechce být válečným premiérem. Navrhli někoho, kdo byl v Trilaterální komisi,“ řekla v rozhovoru pro Children’s Health Defense.

Schwabova rezignace, stejně jako mnoha dalších ve vysokých funkcích, je pro Fittsovou znamením, že globalisté pracují na něčem velkém.

„To není dobré. Naopak,“ řekla k rezignaci zakladatele WEF. Dodala, že mnoho dalších členů establishmentu také dělá krok zpět.

Díky tomu může Schwab vše ovládat ze zákulisí. „Takže neodejde.“ Skutečnost, že to musí nejprve schválit švýcarská vláda, podle ní jasně ukazuje, kdo je skutečně pánem. „To je banka pro mezinárodní platby (BIS) v Basileji.“

V celé Evropě a ve Spojených státech vidíme, jak se pěšci přesouvají, poznamenala Fittsová.

„Pracují na něčem velkém. Proslýchá se, že současný britský premiér nechce být premiérem v době války, a navrhli někoho, kdo byl členem Trilaterální komise, kdo touží být vůdcem v době války. Takže to není důvod k oslavě. To nevypadá dobře.“

Naráží tím na Keira Starmera. Trilaterální komise byla založena v roce 1973 zesnulým Davidem Rockefellerem z globálního zločineckého syndikátu. Někdy mezi dubnem 2021 a červnem 2022 Starmer stínový klub opustil.

Připomínám, že i někteří naši politici byli nebo stále jsou členy Trilaterální komise. Dlouholetým členem je například Vladimír Dlouhý, který se průběžně objevuje i na seznamech dalších globalistických organizací.

To ovšem není nic podivného, neboť je zde patrné i spojení mezi Trilaterální komisí a u nás u politiků velmi oblíbeného Aspen Institutu. V obou případech jde o organizace zaštítěné Rockefellery.

Loutky, které k nim patří, jsou bezpodmínečně oddány transatlantickým zájmům. Ostatně, všimněte si, že zahraniční politika stran zde sdružených je prakticky totožná, i když jsou třeba vzájemně v opozici.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie