Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Proč se některé nežádoucí účinky „vakcíny“ proti COVID-19 podobají příznakům HIV?

Případová studie zveřejněná v časopise AIDS Research and Therapy ukazuje, že vedlejší účinky „vakcíny“ proti koronaviru COVID-19 jsou téměř totožné s příznaky spojenými s akutní infekcí virem HIV (virus lidské imunodeficience). Výzkumníci z Německa se blíže zaměřili na nežádoucí účinky běžně hlášené v souvislosti s očkováním proti COVID – jako je horečka, vyrážka a bolest […]
3 min.

Případová studie zveřejněná v časopise AIDS Research and Therapy ukazuje, že vedlejší účinky „vakcíny“ proti koronaviru COVID-19 jsou téměř totožné s příznaky spojenými s akutní infekcí virem HIV (virus lidské imunodeficience).

Výzkumníci z Německa se blíže zaměřili na nežádoucí účinky běžně hlášené v souvislosti s očkováním proti COVID – jako je horečka, vyrážka a bolest hlavy – a zjistili, že akutní infekce HIV se projevuje velmi podobně.

„Vedlejší účinky očkování proti COVID-19, jako je horečka, která se po očkování proti COVID-19 objevuje až u 10 % osob, mohou diagnostiku akutní infekce HIV ještě více ztížit,“ píše tým v abstraktu své studie.

Vědci se ve své případové studii zabývali 26letým mužem, u kterého se po očkování vakcínou proti COVID objevila horečka a bolest hlavy. Na počátku byly tyto příznaky považovány za vedlejší účinky vakcíny.

Protože příznaky mladého muže přetrvávaly i po 72 hodinách, bylo provedeno diagnostické vyšetření. Výsledkem byla diagnóza akutní infekce HIV ve stadiu II, která se projevila tři týdny poté, co měl nechráněný anální pohlavní styk s jiným mužem.

„Důkladná anamnéza je klíčová pro odhad individuálního rizika primární infekce HIV u pacientů, kteří se projevují příznaky podobnými chřipce,“ napsal tým v závěru své studie. „Včasná diagnóza a zahájení antiretrovirové léčby je spojeno s lepší prognózou a omezuje přenos onemocnění.“

Očkování proti COVID odhaluje latentní HIV
Pokud si říkáte, že dotyčný muž nezískal HIV v důsledku očkování, ale kvůli svému deviantnímu sexuálnímu chování, zvažte, co říká Weill Cornell Medicine o tom, jak mRNA (modRNA) vakcíny proti SARS-CoV-2 odhalují latentní HIV.

Podle laboratorních studií odhalují mRNA vakcíny přítomnost HIV skrytého v imunitních buňkách krve odebrané lidem s HIV.

„Již dříve se vědělo, že například vakcína proti chřipce probouzí HIV a vystavuje ho imunitnímu systému; nebylo však jasné, zda se tak děje pouze v T-buňkách specifických pro chřipku, což je známé místo, kde se HIV skrývá,“ uvedl Dr. Brad Jones, hlavní autor studie publikované v odborném magazínu Nature již v roce 2022.

„Naše zjištění jsou vzrušující, protože jsme prokázali silnější účinek mRNA vakcíny proti SARS-CoV-2. Probudila HIV ukrytý v T-buňkách v krvi lidí, kteří nebyli předtím vystaveni viru ani vakcíně.“

Studie zjistila, že nejhorším provinilcem je mRNA vakcína společnosti Pfizer a BioNTech s dvojitou dávkou, která způsobila větší uvolnění HIV RNA než ostatní vakcíny COVID

Po analýze krve HIV pozitivních osob před a po očkování vakcínou proti COVID vědci zjistili, že zabijácké CD8+ T buňky, které se zaměřují na buňky označené raným genovým produktem HIV zvaným Nef, uvolnily protein granzym B, což je jakýsi marker, který je spojen s CD8+ T buňkami snažícími se zabít HIV.

„Tato reakce, pozorovaná po první injekci, souvisela s následným snížením HIV RNA – což naznačuje určitou eliminaci infikovaných buněk posílenými buňkami CD8+ T,“ uvedl Weill Cornell Medicine.

Podle Dr. Jonese, který oslavoval jejich vývoj a uvolnění v rámci operace Warp Speed, se ukázalo, že mRNA vakcíny proti COVID byly vyvinuty výslovně za účelem pokusu o vyléčení HIV.

„Je hezké vidět, jak se vývoj mRNA vakcín uzavírá,“ dodal. „Snahy o vyléčení HIV v 90. letech pomocí mRNA technologie vedly k vývoji dnešních mRNA vakcín proti COVID-19. V současnosti je to již několik let. Nyní mRNA vakcíny proti COVID-19 otevírají nové dveře výzkumu HIV.“

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Proč se některé nežádoucí účinky „vakcíny“ proti COVID-19 podobají příznakům HIV? first appeared on Akta X.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie