Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Proces s Donaldom Trumpom sa začal. Melania sa na súd nedostavila. „Rozzúrila sa“

Súd s Donaldom Trumpom sa začal 15. apríla. Jeho manželka sa na súd nedostavila. Prečo? V minulosti bola zrejme veľmi nahnevaná.
Menej ako 1 min. min.

18.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/a katz shutterstock/lev radin).

Súd s Donaldom Trumpom sa začal 15. apríla. Jeho manželka sa na súd nedostavila. Prečo? V minulosti bola zrejme veľmi nahnevaná.

Proces s Donaldom Trumpom sa začal. Melania sa na súd nedostavila. „Rozzúrila sa“.
Foto: shutterstock/a katz shutterstock/lev radin

Americké voľby sa nezadržateľne blížia. Donald Trump sa chce opäť stať prezidentom. Predvolebnú kampaň však musí na chvíľu odložiť, pretože jeho proces sa začal 15. apríla na súde v New Yorku. Ide o zaplatenie 130 000 dolárov Stormy Daniels, herečke v produkcii pre dospelých, výmenou za jej mlčanie. Ide o vôbec prvý trestný proces s bývalým americkým prezidentom.

Trumpa obvinili až z 34 prípadov falšovania obchodných záznamov s cieľom zatajiť skutočný účel platieb. Čo na to hovorí Melania Trump?

Melania Trump sa na súd nedostavila. Hovorí, že je to problém jej manžela

Melania Trump sa na pojednávaní s manželom nedostavila. Podľa denníka The New York Times bývalá prvá dáma Spojených štátov „súkromne odkazuje na prípad Daniels ako na „jeho problém“ [Donald Trump – pozn. red.]. Noviny tiež informovali o tom, ako mala Melania reagovať, keď sa dozvedela o údajnej platbe herečke.

„V januári 2018, keď prvýkrát videla správy (…), sa Melania Trumpová rozzúrila“

– čítali sme údajne, že Donaldova manželka zrušila cestu do švajčiarskeho Davosu a nečakane sa objavila vo washingtonskom United States Holocaust Memorial Museum.

Hoci Melania na pojednávaní nebola a svoj hnev neskrývala ani v minulosti, podľa zdrojov denníka The New York Times bývalá prvá dáma svojho manžela podporuje. Údajne tvrdí, že celý proces je „nespravodlivý a škandalózny“. Je tiež možné, že manželka Donalda Trumpa sa čoskoro postaví pred súd ako svedok.

Melania Trump has long referred to the hush-money case involving Stormy Daniels as her husband’s problem, not hers. But she has privately called the criminal trial against Donald Trump a “disgrace” that could threaten his campaign. https://t.co/TwRbKfoCRD

— The New York Times (@nytimes) April 16, 2024

Ovplyvní Taylor Swift americké prezidentské voľby? „Je to tajomstvo“

Veľa sa hovorí aj o vplyvnej Taylor Swift, ktorá podporuje Joea Bidena v nadchádzajúcich voľbách. Nedávno sa americký prezident objavil v „Late Night With Seth Meyers“, kde sa ho pýtali na tieto správy.

„Môžete potvrdiť alebo vyvrátiť, že medzi vami a slečnou Swiftovou existuje aktívne sprisahanie?“

– spýtal sa priamo moderátor.

„Odkiaľ máte tieto informácie, sú tajné“

– vtipkoval Biden.

Moderátor však neustále kládol otázky.

„Povedal som vám, že je to tajné“

– odpovedal americký prezident pevnejším hlasom.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Melania Trump sa prediera Donaldovou luxusnou vilou po boku svojho DOSPELÉHO syna a v bielych šatách vyzerá šik. Ikona? (VIDEO)

Princ William sa učí na vlastných chybách? Bude CHRÁNIŤ deti pred prežívaním toho, čo zažil Harry

The post Proces s Donaldom Trumpom sa začal. Melania sa na súd nedostavila. „Rozzúrila sa“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie