Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Profesor práva a autor zákona o biologických zbraních prohlašuje injekce mRNA proti COVID-19 za biologické zbraně

Stále více odborníků má odvahu se ozvat a sdělit skutečnosti, které jsou mainstreamem většinou utajovány a posílány do sfér dezinformací a konspiračních teorií. Nicméně každým dalším dnem je jasnější, že jako největší dezinformátor  vychází právě mainstream se svojí propagandou tečky, která nikdy tečkou nebyla. Průlom: Profesor práva, který je autorem amerického zákona o biologických zbraních […]
Menej ako 1 min. min.

Stále více odborníků má odvahu se ozvat a sdělit skutečnosti, které jsou mainstreamem většinou utajovány a posílány do sfér dezinformací a konspiračních teorií. Nicméně každým dalším dnem je jasnější, že jako největší dezinformátor  vychází právě mainstream se svojí propagandou tečky, která nikdy tečkou nebyla.

Průlom: Profesor práva, který je autorem amerického zákona o biologických zbraních a boji proti terorismu z roku 1989, předkládá čestné prohlášení, že injekce nanočástic mRNA COVID 19 jsou biologické zbraně a zbraně hromadného ničení.

Dr. Francis Boyle, profesor práva vzdělaný na Harvardu, který v roce 1989 napsal „Zákon o biologických zbraních a protiteroristickém procesu,“ který byl jednomyslně schválen oběma komorami Kongresu, předložil čestné prohlášení, že „injekce COVID 19 – injekce mRNA – injekce nanočástic“ porušují zákon, který napsal.

Dr. Boyle tvrdil, že „injekce COVID-19 neboli injekce nanočástic COVID-19 neboli injekce nanočástic mRNA“ jsou biologické zbraně a zbraně hromadného ničení a porušují zákon o biologických zbraních 18 USC § 175 a o zbraních a střelných zbraních podle § 790.166.

Dr. Boyle podal toto místopřísežné prohlášení v případu na Floridě, který se týkal nouzového soudního příkazu, který měl za cíl přimět guvernéra DeSantise, aby zastavil distribuci „injekcí COVID 19 – injekcí nanočástic COVID 19  – injekcí nanočástic mRNA“ ve státě Florida.

Kromě toho by měl generální prokurátor zabavit lahvičky.

Původní nouzová žádost o soudní příkaz byla podána k Nejvyššímu soudu na Floridě 3. března 2024. Poté byla 20. března 2024 svázána s obvodním soudem okresu Leon. Dne 9. dubna 2024 obvodní soud případ zamítl. Případ nyní řeší odvolací soud.

Odvolání bylo podáno v Den obětí války 27. května 2024.

Žaloby tvrdí, že distribuce injekcí COVID 19, injekcí nanočástic COVID 19 a injekce nanočástic mRNA porušuje následující zákony:

Zákon o biologických zbraních 18 USC § 175; zbraních a střelných zbraních § 790.166 Fla. Stat. (2023). 

Dále jde o federální zločin zrady 18 USC § 2381, velezrady § 876,32 Fla. Stat. (2023), domácí terorismus, 18 USC § 2331; terorismus § 775,30 Fla. Stat. (2023); zabití § 782.04(1)(a) Fla. Stat. (2023) a genocidu 18 USC § 1091, porušení floridského zákona o kosmetice a léčivech § 499.005 (2) Fla. Stat. (2023), podvod § 817.034 Fla. Stat. (2023) a Floridský zákon o lékařském souhlasu § 766.103 Fla Stat. (2023).

Dr. Boyle je považován za jednoho z předních světových právních expertů v oblasti biologických zbraní. Čestné prohlášení Dr. Boyla výrazně zvyšuje důvěryhodnost případu, což je již podpořeno rozsáhlými důkazy v žalobním návrhu.

Čestná prohlášení, že injekce byly biologickými a technologickými zbraněmi, podala také lékařská právní poradkyně a biotechnologická analytička Karen Kingstonová, která zkoumala důkazy, na nichž je žaloba založena, a Dr. Ana Mihalcea, PhD.

Výsledky výzkumu Dr. Mihalcei jsou součástí mandátu. Dr. Mihalcea je jedním z předních světových výzkumníků v oblasti účinků sebereplikující nanotechnologie v krvi lidí, kterým byla injekčně podávána, a také účinků v krvi lidí, kterým nebyla injekčně podávána, ale jejich krev byla kontaminována v důsledku vylučování.

Čestné prohlášení Dr. Boyla:

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie