Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PROGRESÍVNE LÚKY NA NAŠICH SÍDLISKÁCH Sú nezávislí. Sú pokrokoví. Sú to moderní členovia mestských zastupiteľstiev (hlavne len nie z nejakej strašidelnej p…

PROGRESÍVNE LÚKY NA NAŠICH SÍDLISKÁCH Sú nezávislí. Sú pokrokoví. Sú to moderní členovia mestských zastupiteľstiev (hlavne len nie z nejakej strašidelnej politickej strany), ktorí nám vysvetľujú, že sídliská vytrvalo roky nekosia preto, aby v našich mestách vyrastali pri chodníkoch lúky. Vraj pre chrobáčikov. Aké láskyplné je to. Takmer každou prechádzkou s naším psíkom nosíme z […]
Menej ako 1 min. min.

PROGRESÍVNE LÚKY NA NAŠICH SÍDLISKÁCH

Sú nezávislí. Sú pokrokoví. Sú to moderní členovia mestských zastupiteľstiev (hlavne len nie z nejakej strašidelnej politickej strany), ktorí nám vysvetľujú, že sídliská vytrvalo roky nekosia preto, aby v našich mestách vyrastali pri chodníkoch lúky. Vraj pre chrobáčikov. Aké láskyplné je to.

Takmer každou prechádzkou s naším psíkom nosíme z nevyžiadaného výletu z lúky domov aj takých tých malých rovnako nevyžiadaných progresívnych klieštikov, ktorí so všetkou pokrokovou slušnosťou ohrozujú tak dennodenne naše rodiny tolerantnými boreliózami, či takmer nezvratnými zápalmi mozgových blán. Len tak. Pokrokovo.

Zvyšujú nám rok, čo rok dane a platby za komunálny odpad. Zatiaľčo obyvatelia zvažujú nákup kosákov (zatiaľ bez kladív) a pripravujú sa už radšej sami k veľkej oslobodeneckej brigáde.

Boja sa však, že ak pestované lúky s ich chrobáčikmi a kliešťami pokosia, za chrbtom im bude stáť príslušník obecnej polície, ktorý tento zásah do vysoko udržiavanej kvality životného prostredia proti vôli modernity mestkého zastupiteľstva, zadokumentuje a spravodlivo, ako sa patrí na každý dobrý skutok, ešte aj potrestá v blokovom konaní.

Len tak. Tolerantne. Progresívne. Moderne. Lúky, chrobáčikovia a kliešte sú predsa naša dôstojná budúcnosť!



Zdroj: Alexander Riabov

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie