Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Projekt Velký Izrael. Nejde jen o Palestince: „Hranice Izraele se rozšíří od Libanonu po Saúdskou Arábii“

Izraelský plán pro Blízký východ nebyl pouhou konspirační teorií! Alternativní zpravodajství je již delší dobu pod palbou útoků zejména ze strany západního politického establishmentu a mainstreamových médií, která nás označují za „konspirační teoretiky“ kvůli mnoha věcem, které již léta odhalujeme. Jednou z věcí, o kterých jsme mluvili, je projekt Velkého Izraele. Většina lidí na Západě […]
Menej ako 1 min. min.

Izraelský plán pro Blízký východ nebyl pouhou konspirační teorií!

Alternativní zpravodajství je již delší dobu pod palbou útoků zejména ze strany západního politického establishmentu a mainstreamových médií, která nás označují za „konspirační teoretiky“ kvůli mnoha věcem, které již léta odhalujeme. Jednou z věcí, o kterých jsme mluvili, je projekt Velkého Izraele. Většina lidí na Západě se domnívá, že Izrael chce pouze malý kousek palestinské půdy, a jakmile toho bude dosaženo, Izrael bude mít bezpečný stát, který bude konečně žít v míru se svými arabskými sousedy, ale to je daleko od pravdy.

Server Middle East Eye (MEE) zveřejnil zajímavou zprávu „Bezalel Smotrich vyzývá k rozšíření hranic Izraele až k Damašku“ o dokumentárním videu, které natočil evropský veřejnoprávní kanál Arte s názvem „Izrael: Ministři chaosu“, které je založeno na myšlenkách dvou radikálních Izraelců, ministra financí Bezalela Smotricha a ministra národní bezpečnosti Itamara Ben Gvira, kteří vyzývají k ‚znovuzaložení biblického Izraele‘:

Dva muži ztělesňují radikální iniciativy této vlády. Dva přední ministři, kteří zastávají královské funkce: Vnitřní bezpečnost a finance. Jejich jména: Itamar Ben Gvir a Bezalel Smotrich. Dva na mezinárodní scéně zcela neznámí lidé, které vynesly na světlo události posledních měsíců. Jsou dědici dvou ideologických proudů, které byly kdysi marginální: Kahanismu a náboženského sionismu. Dnes vrhají veškerou svou váhu na svůj ideologický program: v případě prvního z nich jde o zavedení židovské nadřazenosti a v případě druhého o znovuzaložení biblického Izraele.

Itamar Ben Gvir a Bezalel Smotrich

Podle zprávy MEE izraelský ministr financí Bezalel Smotrich prohlásil, že:

„Izrael se bude rozšiřovat ‚postupně‘ a nakonec zahrne všechna palestinská území a také Jordánsko, Libanon, Egypt, Sýrii, Irák a Saúdskou Arábii“ a že „je psáno, že budoucnost Jeruzaléma se má rozšířit až k Damašku,“ řekl s odkazem na ideologii „velkého Izraele“, která předpokládá rozšíření státu po celém Blízkém východě“.


Jedním z činů, kterých se Bezalel Smotrich dopustil, bylo, když v únoru úmyslně zablokoval dodávky mouky z USA, aby Palestince vyhladověl, jak informoval Al Mayadeen:

Úřad Bezalela Smotricha potvrdil agentuře Axios, že nařídil celním úřadům, aby zásilky mouky zadržely. Ve spolupráci s Netanjahuem údajně také požádal úředníky, aby prozkoumali alternativní způsob dodávek.

Stojí za zmínku, že podle zprávy organizace podporované OSN, která byla zveřejněna koncem loňského roku, se více než 2,2 milionu lidí, kteří tvoří veškerou populaci Gazy, potýká s krizovým nebo dokonce závažnějším stadiem hladomoru. Riziko hladomoru se v regionu denně zvyšuje. Zpráva odhalila, že přibližně polovina obyvatel Gazy se potýká s nouzovým stavem nedostatku potravin.

Itamar Ben Gvir, pokud si vzpomínáte, je dalším izraelským extremistou, který vstoupil na nádvoří mešity Al-Aksá v okupovaném východním Jeruzalémě, aby rozdmýchal napětí nebo můžeme říci, aby vyvolal další boj s Palestinci.

Nejenže jsou jeho činy dobře zdokumentovány, ale také jeho slova jsou dosti objevná, Middle East Monitor 23. listopadu 2023 uvedl, že „během rozhovoru s izraelským kanálem 12 Ben-Gvir řekl: ‚Aby bylo jasno, když se říká, že je třeba zlikvidovat Hamás, znamená to také ty, kteří zpívají, ty, kteří podporují, a ty, kteří rozdávají cukroví, ti všichni jsou teroristé.‘ A to je také důvod, proč Ben-Gvir řekl, že ‚je třeba zlikvidovat Hamás‘. Zdá se, že Ben-Gvir je přesvědčen, že Izrael musí zlikvidovat palestinské muže, ženy a děti.

Existují i další extremisté, jako je Dennis Avi Limpkin, izraelský občan, který je protiislámským aktivistou, narodil se ve Flushingu v New Yorku, v roce 1968 se jako teenager přestěhoval do Izraele, v roce 1972 vstoupil do Izraelských obranných sil, stal se majorem a nakonec povýšil na vojenského mluvčího IDF. V roce 1988 se zapojil do kampaně krajně pravicového Likudu a poté byl v letech 1989-1990 součástí tiskového oddělení tiskové kanceláře Jicchaka Šamira. Jeden čas Limpkin přednášel v křesťanskosionistických kostelích a synagogách po celých Spojených státech.

Dennis Avi Limpkin vydal pět knih pod dvěma různými jmény. První tři knihy vydal pod pseudonymem Victor Mordecai, který měl skrýt jeho identitu, jeho první kniha „Je fanatický islám globální hrozbou? (1997), která je popisována jako „důkaz“, že islám je hrozbou pro světový mír, Křesťanská obroda pro přežití Izraele (1999) a ‚Islámská hrozba aktualizuje almanach‚ (2003). Další dvě knihy jsou pod jeho skutečným jménem: Izraelský biblický blok (2006), která propaguje židovsko-křesťanskou stranu v Izraeli založenou Limpkinem s názvem Guš Hatanači neboli Strana biblického bloku, a pak Islám prorokovaný v Genesis vydaný v roce 2010.

V roce 2009 se Limpkin zapojil do incidentu, který byl považován za rasový, ve Švýcarsku, kde se aktivně zapojil do iniciativy Iniciativa švýcarských minaretů neboli Spor o švýcarský minaret s cílem přesvědčit švýcarské obyvatelstvo, aby zakázalo výstavbu minaretů, což jsou vyvýšené tribuny nebo věže, které vyzývají muslimy k modlitbě v mešitě. Limpkin pronesl protiislámský projev, v němž přirovnal Alláha k Satanovi. V článku švýcarského deníku The Aargauer Zeitung „Iniciativa proti minaretům: V tomto článku je popsáno, co se stalo v souvislosti s Limpkinovým jednáním a jeho následky:

Islamofobní Izraelec Avi Lipkin byl vyšetřovacím soudem v Bernu-Mittellandu odsouzen k podmíněnému trestu a pokutě za rasovou diskriminaci a narušování svobody víry a vyznání.

Limpkin kritizoval islám ve svém projevu v říjnu 2009 pro proizraelskou organizaci v bernském Wichtrachu:

V projevu před hlasováním proti minaretu označil islám za „psychózu“, přirovnal Alláha k Satanovi a vyzval k zákazu islámu. „Avi Lipkin pronesl několik výroků proti islámu, které klasifikuji jako rasově diskriminační,“ uvedl odpovědný státní zástupce Thomas Perler pro ‚NZZ am Sonntag‘.

„Lze říci, že jeho projev obsahoval výroky, které se rovnaly démonizaci islámu.“ Lipkin pronesl projev v říjnu 2009 na pozvání organizace „Pro Izrael“ v bernském Wichtrachu, zhruba měsíc a půl před hlasováním proti minaretu.

Na následujícím videu Limpkin popisuje plán expanzivního působení Izraele na Blízkém východě:

Izraelský spisovatel Avi Lipkin: Lipkin: Hranice Izraele se rozšíří „od Libanonu po Saúdskou Arábii

Velký Izrael není konspirační teorie, nikdy nebyla. Slova a činy izraelských politiků a aktivistů v průběhu let více či méně vypovídaly o jejich plánu Velkého Izraele, který je v srdcích a myslích mnoha Izraelců živý a zdravý.

Podaří se jim Velký Izrael uskutečnit? Můžeme říci, že i když jsou ochotni v dohledné době válčit s muslimským světem, nemají šanci, i kdyby na jejich straně zůstalo hroutící se americké impérium, nikdy se to nestane.

Muslimský svět nedopustí, aby takový projekt uspěl, protože by to znamenalo vyvraždění a vyhnání nejen Palestinců, ale i Jordánců, Libanonců, Egypťanů, Syřanů, Iráčanů, dokonce i Saúdů. Kolik toho ještě muslimský svět strpí?

Rostislav (Lucifer) Lussier: Vydavatel Českého listu, politolog, publicista, geopolitický analytik, analytik ozbrojených konfliktů

Pokud Vás článek zaujal, nezapomeňte jej sdílet s Vašimi přáteli!

***

Poznámka pro čtenáře: Klikněte prosím na tlačítka pro sdílení výše. Sledujte nás na Facebooku a Twitteru a přihlaste se k odběru našeho kanálu Český List na Telegramu. Neváhejte přeposílat a široce sdílet články Českého Listu a zvažte přispění na provoz našeho webu

Prosím podpořte náš projekt!

Bez vaší pomoci se neobejdeme. Vaše příspěvky pomáhají zvládat opakující se měsíční platby a udržet portál v chodu. Potřebujeme vaši pomoc a podporu

Číslo účtu 2302374672/2010

IBAN: CZ03 2010 0000 0023 0237 4672

BIC/SWIFT: FIOBC

[{„id“:5576,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/blizky-vychod/projekt-velky-izrael-nejde-jen-o-palestince-hranice-izraele-se-rozsiri-od-libanonu-po-saudskou-arabii/“,“name“:“projekt-velky-izrael-nejde-jen-o-palestince-hranice-izraele-se-rozsiri-od-libanonu-po-saudskou-arabii“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/maxresdefault-3-6.jpg“,“alt“:““},“title“:“Projekt Velku00fd Izrael. Nejde jen o Palestince: u201eHranice Izraele se rozu0161u00edu0159u00ed od Libanonu po Sau00fadskou Aru00e1biiu201c“,“excerpt“:“Izraelsku00fd plu00e1n pro Blu00edzku00fd vu00fdchod nebyl pouhou konspirau010dnu00ed teoriu00ed!“,“content“:“Izraelsku00fd plu00e1n pro Blu00edzku00fd vu00fdchod nebyl pouhou konspirau010dnu00ed teoriu00ed! Alternativnu00ed zpravodajstvu00ed je jiu017e delu0161u00ed dobu pod palbou u00fatoku016f zejmu00e9na ze strany zu00e1padnu00edho politicku00e9ho establishmentu“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 18, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-18 16:03:18″,“modifiedDate“:“2024-10-18 16:10:50″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-18 16:10:50″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/izrael/‘ rel=’post_tag‘>Izrael</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/palestina/‘ rel=’post_tag‘>Palestina</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/sionismus/‘ rel=’post_tag‘>Sionismus</a>“},“readTime“:{„min“:5,“sec“:47},“status“:“publish“},{„id“:5584,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/strategicke-aliance-vzestup-soudrzne-euroasijske-krajiny-v-dusledku-agrese-usa-nato/“,“name“:“strategicke-aliance-vzestup-soudrzne-euroasijske-krajiny-v-dusledku-agrese-usa-nato“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/Entente.jpg“,“alt“:““},“title“:“Strategicku00e9 aliance: Vzestup soudru017enu00e9ho euroasijsku00e9ho bloku v du016fsledku agrese USA/NATO?“,“excerpt“:“V du016fsledku reakce na dlouhotrvaju00edcu00ed nepu0159u00e1telskou americkou diplomacii dochu00e1zu00ed k navazovu00e1nu00ed uu017eu0161u00edch vztahu016f mezi Ruskem a u010cu00ednou, Ruskem a Severnu00ed Koreou a u010cu00ednou a Severnu00ed Koreou. Jsme svu011bdky Du00e9ju00e0 vu v podobu011b vzniku novu00e9 Entety.“,“content“:“Jednu00edm z hlavnu00edch postulu00e1tu016f strategicku00e9ho myu0161lenu00ed je zabru00e1nit vytvou0159enu00ed vu0161eobju00edmaju00edcu00edho spojenectvu00ed proti sobu011b samu00e9mu. Moudru00e9 vedenu00ed se bude vu017edy snau017eit zajistit, aby souu010dasnu00ed i“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 18, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-18 12:03:23″,“modifiedDate“:“2024-10-18 12:05:56″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-18 12:05:56″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/asie/“ rel=“category tag“>Asie</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/asie/“ rel=“category tag“>Asie</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/cina-2/‘ rel=’post_tag‘>u010cu00edna</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/kldr/‘ rel=’post_tag‘>KLDR</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a>“},“readTime“:{„min“:5,“sec“:8},“status“:“publish“},{„id“:5589,“link“:“https://ceskylist.cz/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/soucasny-stat-izrael-versus-biblicky-izrael-soucasny-stat-izrael-neni-bozim-izraelem/“,“name“:“soucasny-stat-izrael-versus-biblicky-izrael-soucasny-stat-izrael-neni-bozim-izraelem“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/a8e086791c4d4098beb61787d4307d35.jpeg“,“alt“:““},“title“:“Souu010dasnu00fd stu00e1t Izrael versus biblicku00fd Izrael: Souu010dasnu00fd stu00e1t Izrael nenu00ed Bou017eu00edm Izraelem“,“excerpt“:“Je hluboku00fdm omylem ztotou017eu0148ovat modernu00ed stu00e1t Izrael s biblicku00fdm Izraelem. Souu010dasnu00fd izraelsku00fd stu00e1t je politicku00fdm u00fatvarem vytvou0159enu00fdm na zu00e1kladu011b sekulu00e1rnu00edch, sionisticku00fdch cu00edlu016f, nikoli naplnu011bnu00edm Bou017eu00edch smluvnu00edch zaslu00edbenu00ed. Funguje bez ohledu na biblicku00e9 zu00e1sady spravedlnosti, milosrdenstvu00ed a pru00e1va, kteru00e9 Bu016fh pu0159iku00e1zal svu00e9mu lidu dodru017eovat.“,“content“:“Modernu00ed stu00e1t Izrael, kteru00fd byl mezinu00e1rodnu00edm spoleu010denstvu00edm umu011ble vytvou0159en v roce 1948 na u00fazemu00ed Palestiny, je u010dasto mylnu011b ztotou017eu0148ovu00e1n s biblicku00fdm Izraelem, jemuu017e Bu016fh“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 17, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-17 17:52:29″,“modifiedDate“:“2024-10-17 17:52:36″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-17 17:52:36″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/video-zpravy/“ rel=“category tag“>Video zpru00e1vy</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/video-zpravy/“ rel=“category tag“>Video zpru00e1vy</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/izrael/‘ rel=’post_tag‘>Izrael</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/krestanstvi/‘ rel=’post_tag‘>ku0159esu0165anstvu00ed</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/sionismus/‘ rel=’post_tag‘>Sionismus</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/sionizmus/‘ rel=’post_tag‘>sionizmus</a>“},“readTime“:{„min“:6,“sec“:29},“status“:“publish“},{„id“:5572,“link“:“https://ceskylist.cz/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/kyjevsky-rezim-unesl-v-kurske-oblasti-nejmene-1000-civilistu/“,“name“:“kyjevsky-rezim-unesl-v-kurske-oblasti-nejmene-1000-civilistu“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/d8e521d4f860c14e938fc5ed1ffbb9d7_o.jpg“,“alt“:““},“title“:“Kyjevsku00fd reu017eim unesl v Kursku00e9 oblasti nejmu00e9nu011b 1000 civilistu016f“,“excerpt“:“Konkru00e9tnu011b se invaznu00ed su00edly dopouu0161tu011bly hru016fznu00fdch zvu011brstev vu016fu010di rusku00fdm civilistu016fm, pu0159iu010demu017e zachu00e1zenu00ed s mu00edstnu00edm obyvatelstvem v nacisticku00e9m stylu je bu011bu017enou praxu00ed.“,“content“:“Je to uu017e vu00edce neu017e dva mu011bsu00edce, co kyjevsku00fd reu017eim zahu00e1jil vpu00e1d do rusku00e9 Kursku00e9 oblasti. Oblast se du0159u00edve omezovala pouze na pu0159eshraniu010dnu00ed potyu010dky,“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 17, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-17 12:46:34″,“modifiedDate“:“2024-10-17 12:46:45″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-17 12:46:45″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/nato/‘ rel=’post_tag‘>NATO</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/putin/‘ rel=’post_tag‘>putin</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ukraina/‘ rel=’post_tag‘>Ukraina</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ukrajina/‘ rel=’post_tag‘>UKRAJINA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelensky/‘ rel=’post_tag‘>ZELENSKY</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelenskyy/‘ rel=’post_tag‘>Zelenskyy</a>“},“readTime“:{„min“:3,“sec“:57},“status“:“publish“},{„id“:5567,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/blizky-vychod/pokud-izrael-zautoci-na-iran-rusko-nezustane-stranou/“,“name“:“pokud-izrael-zautoci-na-iran-rusko-nezustane-stranou“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/58471604-1770-l__6815.jpg“,“alt“:““},“title“:“Pokud Izrael zau00fatou010du00ed na u00cdru00e1n, Rusko nezu016fstane stranou“,“excerpt“:“u201eu00datok na u00cdru00e1n by byl aktem politicku00e9 hloupostiu201c“,“content“:“u201eu00datok na u00cdru00e1n by byl aktem absolutnu00ed politicku00e9 hloupostiu201c „Nemyslu00edm si, u017ee by Spojenu00e9 stu00e1ty byly povinny nu00e1sledovat Izraelce jako hloupu00e1 mula, au0165 udu011blaju00ed“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 17, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-17 11:32:12″,“modifiedDate“:“2024-10-17 11:32:19″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-17 11:32:19″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/iran/‘ rel=’post_tag‘>u00cdru00e1n</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/izrael/‘ rel=’post_tag‘>Izrael</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a>“},“readTime“:{„min“:10,“sec“:39},“status“:“publish“},{„id“:5560,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/usa/ztracime-uplnou-kontrolu-hillary-clinton-pokracuje-v-cenzurni-kampani-na-cnn-potlacit-opacne-nazory/“,“name“:“ztracime-uplnou-kontrolu-hillary-clinton-pokracuje-v-cenzurni-kampani-na-cnn-potlacit-opacne-nazory“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/clinto2016.jpg“,“alt“:““},“title“:“u201eZtru00e1cu00edme u00faplnou kontrolu“: Hillary Clinton pokrau010duje v cenzurnu00ed kampani na CNN: u201ePotlau010dit opau010dnu00e9 nu00e1zoryu201c“,“excerpt“:“Hillary Clinton pokrau010duje ve svu00e9m celosvu011btovu00e9m u00fasilu00ed pu0159imu011bt zemu011b, vu010detnu011b Spojenu00fdch stu00e1tu016f, k potlau010dovu00e1nu00ed opau010dnu00fdch nu00e1zoru016f. Clinton vystoupila v televizi CNN, aby vyju00e1du0159ila politovu00e1nu00ed nad pokrau010duju00edcu00edm odporem vu016fu010di cenzuu0159e a vyzvala Kongres k omezenu00ed svobody projevu. Pu0159i propagovu00e1nu00ed svu00e9 nejnovu011bju0161u00ed knihy u201eNu011bco ztraceno a nu011bco zu00edsku00e1nou201c Clinton zesu00edlila svu00e1 varovu00e1nu00ed pu0159ed nebezpeu010du00edm svobody slova. Je jasnu00e9, u017ee zisk vu011btu0161u00ed moci pro vu016fdce, jako je Clinton, by znamenal ztru00e1tu svobody projevu pro bu011bu017enu00e9 obu010dany.“,“content“:“Hillary Clinton pokrau010duje ve svu00e9m celosvu011btovu00e9m u00fasilu00ed pu0159imu011bt zemu011b, vu010detnu011b Spojenu00fdch stu00e1tu016f, k potlau010dovu00e1nu00ed opau010dnu00fdch nu00e1zoru016f. Clinton vystoupila v televizi CNN, aby vyju00e1du0159ila politovu00e1nu00ed“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 16, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-16 12:00:00″,“modifiedDate“:“2024-10-15 23:33:08″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-15 23:33:08″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/total-control/globalni-vladnuti/“ rel=“category tag“>Globu00e1lnu00ed vlu00e1dnutu00ed</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/total-control/“ rel=“category tag“>Total Control</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/total-control/velky-reset/“ rel=“category tag“>Velku00fd reset</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/total-control/globalni-vladnuti/“ rel=“category tag“>Globu00e1lnu00ed vlu00e1dnutu00ed</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/total-control/“ rel=“category tag“>Total Control</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/total-control/velky-reset/“ rel=“category tag“>Velku00fd reset</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/clinton/‘ rel=’post_tag‘>Clinton</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/musk/‘ rel=’post_tag‘>Musk</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a>“},“readTime“:{„min“:2,“sec“:51},“status“:“publish“},{„id“:5490,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/ukrajina/ukrajinsti-naciste-zahajili-puc-proti-zelenskemu-pise-forbes/“,“name“:“ukrajinsti-naciste-zahajili-puc-proti-zelenskemu-pise-forbes“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/25c94949203c1063e099ae4f535a96ab.jpeg“,“alt“:““},“title“:“Ukrajinu0161tu00ed nacistu00e9 zahu00e1jili puu010d proti Zelensku00e9mu, pu00edu0161e Forbes“,“excerpt“:“Meli Kaylan, novinu00e1u0159 pu00edu0161u00edcu00ed pro u010dasopis Forbes, varuje, u017ee v pu0159u00edpadu011b pu0159u00edmu011bu0159u00ed Zelensku00e9mu hrozu00ed, u017ee ho v otu00e1zce Donbasu a Krymu pu0159evu00e1lcuje ukrajinsku00e1 krajnu00ed pravice. Jeho u010dlu00e1nek se ve skuteu010dnosti jmenuje u201eSkrytu00e9 plu00e1ny Moskvy, jak vyuu017eu00edt pu0159u00edmu011bu0159u00ed s Ukrajinouu201c a pu0159i zbu011bu017enu00e9m pu0159eu010dtenu00ed mu016fu017ee u010dtenu00e1u0159 nabu00fdt dojmu, u017ee pu00edu0161e o nu011bjaku00e9m u010fu00e1belsku00e9m rusku00e9m plu00e1nu na podporu fau0161isticku00e9ho stu00e1tnu00edho pu0159evratu na Ukrajinu011b. Je to vu0161ak trochu slou017eitu011bju0161u00ed – pokud je u010dlovu011bk schopen u010du00edst mezi u0159u00e1dky.“,“content“:“Meli Kaylan, novinu00e1u0159 pu00edu0161u00edcu00ed pro u010dasopis Forbes, varuje, u017ee v pu0159u00edpadu011b pu0159u00edmu011bu0159u00ed Zelensku00e9mu hrozu00ed, u017ee ho v otu00e1zce Donbasu a Krymu pu0159evu00e1lcuje ukrajinsku00e1 krajnu00ed“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 16, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-16 07:00:00″,“modifiedDate“:“2024-10-15 18:18:20″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-15 18:18:20″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/evropa/“ rel=“category tag“>Evropa</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/video-zpravy/“ rel=“category tag“>Video zpru00e1vy</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/evropa/“ rel=“category tag“>Evropa</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/video-zpravy/“ rel=“category tag“>Video zpru00e1vy</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/bandera/‘ rel=’post_tag‘>Bandera</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/putin/‘ rel=’post_tag‘>putin</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ukrajina/‘ rel=’post_tag‘>UKRAJINA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zaluznyj/‘ rel=’post_tag‘>Zaluu017enyj</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelensky/‘ rel=’post_tag‘>ZELENSKY</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelenskyy/‘ rel=’post_tag‘>Zelenskyy</a>“},“readTime“:{„min“:5,“sec“:7},“status“:“publish“},{„id“:5487,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/valka-izraele-proti-osn-zatimco-mezinarodnim-pravem-pohrdajici-izrael-neprestava-s-utoky-na-mirove-jednotky-osn-i-novinare-svet-necine-prihlizi/“,“name“:“valka-izraele-proti-osn-zatimco-mezinarodnim-pravem-pohrdajici-izrael-neprestava-s-utoky-na-mirove-jednotky-osn-i-novinare-svet-necine-prihlizi“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/192521.jpg“,“alt“:““},“title“:“Vu00e1lka Izraele proti OSN. Zatu00edmco mezinu00e1rodnu00edm pru00e1vem pohrdaju00edcu00ed Izrael nepu0159estu00e1vu00e1 s u00fatoky na mu00edrovu00e9 jednotky OSN i novinu00e1u0159e, svu011bt neu010dinnu011b pu0159ihlu00edu017eu00ed“,“excerpt“:“Organizaci spojenu00fdch nu00e1rodu016f je snadnu00e9 nenu00e1vidu011bt. Nu011bkdy se zdu00e1, u017ee je to vu00fdpotek bez obsahu, tu011blo bez pu00e1teu0159e. Vznikla v zu00e1chvatu povu00e1leu010dnu00e9ho idealismu, kdy bylo ego pokou0159eno a nenu00e1vist nakru00e1tko zau017eehnu00e1na. Na trosku00e1ch druhu00e9 svu011btovu00e9 vu00e1lky byli budovatelu00e9 upu0159ednostnu011bni pu0159ed niu010diteli a zu00e1u0161kodnu00edky – alespou0148 na u010das.“,“content“:“Organizaci spojenu00fdch nu00e1rodu016f je snadnu00e9 nenu00e1vidu011bt. Nu011bkdy se zdu00e1, u017ee je to vu00fdpotek bez obsahu, tu011blo bez pu00e1teu0159e. Vznikla v zu00e1chvatu povu00e1leu010dnu00e9ho idealismu, kdy“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 15, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-15 17:08:05″,“modifiedDate“:“2024-10-15 17:22:23″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-15 17:22:23″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/guterres/‘ rel=’post_tag‘>Guterres</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/izrael/‘ rel=’post_tag‘>Izrael</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/netanjahu/‘ rel=’post_tag‘>Netanjahu</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/osn/‘ rel=’post_tag‘>OSN</a>“},“readTime“:{„min“:5,“sec“:57},“status“:“publish“},{„id“:5488,“link“:“https://ceskylist.cz/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/polsko-ocekava-totalni-porazku-kyjevskeho-rezimu-a-planuje-valku-s-ruskem/“,“name“:“polsko-ocekava-totalni-porazku-kyjevskeho-rezimu-a-planuje-valku-s-ruskem“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/47rs230311d016.jpg“,“alt“:““},“title“:“Polsko ou010deku00e1vu00e1 totu00e1lnu00ed poru00e1u017eku kyjevsku00e9ho reu017eimu a plu00e1nuje vu00e1lku s Ruskem“,“excerpt“:“Vzhledem k tomu, u017ee su00edly kyjevsku00e9ho reu017eimu utrpu011bly obrovsku00e9 ztru00e1ty na celu00e9 frontovu00e9 linii, neustu00e1le rostoucu00ed napu011btu00ed v ostatnu00edch regionech svu011bta a ou010deku00e1vanu00e9 (geo)politicku00e9 zmu011bny ve Spojenu00fdch stu00e1tech u010dinu00ed vyhlu00eddky kyjevsku00e9ho reu017eimu den ode dne chmurnu011bju0161u00edmi.“,“content“:“Vzhledem k tomu, u017ee su00edly kyjevsku00e9ho reu017eimu utrpu011bly obrovsku00e9 ztru00e1ty na celu00e9 frontovu00e9 linii, neustu00e1le rostoucu00ed napu011btu00ed v ostatnu00edch regionech svu011bta a ou010deku00e1vanu00e9 (geo)politicku00e9″,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 15, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-15 16:04:55″,“modifiedDate“:“2024-10-15 16:26:20″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-15 16:26:20″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/evropa/“ rel=“category tag“>Evropa</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/evropa/“ rel=“category tag“>Evropa</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:““},“readTime“:{„min“:5,“sec“:32},“status“:“publish“},{„id“:5478,“link“:“https://ceskylist.cz/zdomova/rusko-bude-iran-proti-stihackam-f-35-tajne-podporovat-nejen-systemy-s-400-ale-take-dalsimi-systemy-elektronickeho-boje-rekl-suat-delgen/“,“name“:“rusko-bude-iran-proti-stihackam-f-35-tajne-podporovat-nejen-systemy-s-400-ale-take-dalsimi-systemy-elektronickeho-boje-rekl-suat-delgen“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/maxresdefault-3.jpg“,“alt“:““},“title“:“u201eRusko bude u00cdru00e1n proti stu00edhau010dku00e1m F-35 tajnu011b podporovat nejen systu00e9my S-400, ale taku00e9 dalu0161u00edmi systu00e9my elektronicku00e9ho boje,u201c u0159ekl Suat Delgen“,“excerpt“:“Pozornost svu011bta nynu00ed poutu00e1 Izrael, kteru00fd vyhrou017euje plu00e1novanu00fdm u00fatokem na u00cdru00e1n v odvetu011b za u00edru00e1nsku00fd u00fatok na Izrael, kteru00fd byl odvetou za izraelsku00fd atentu00e1t na Hasana Nasrallu00e1ha a dalu0161u00ed.“,“content“:“Pozornost svu011bta nynu00ed poutu00e1 Izrael, kteru00fd vyhrou017euje plu00e1novanu00fdm u00fatokem na u00cdru00e1n v odvetu011b za u00edru00e1nsku00fd u00fatok na Izrael, kteru00fd byl odvetou za izraelsku00fd atentu00e1t“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 14, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-14 13:06:12″,“modifiedDate“:“2024-10-14 13:06:17″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-14 13:06:17″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/zdomova/“ rel=“category tag“>Z domova</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/zdomova/“ rel=“category tag“>Z domova</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/iran-2/‘ rel=’post_tag‘>u00edru00e1n</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/izrael/‘ rel=’post_tag‘>Izrael</a>“},“readTime“:{„min“:4,“sec“:35},“status“:“publish“},{„id“:5476,“link“:“https://ceskylist.cz/ozbrojene-konflikty/iran/manlio-dinucci-plan-7-rijen-iran-na-musce/“,“name“:“manlio-dinucci-plan-7-rijen-iran-na-musce“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/628fd2ec26afb628fd2ec26afc1653592812628fd2ec26af9628fd2ec26afa.jpg“,“alt“:““},“title“:“Manlio Dinucci: Plu00e1n u201e7. u0159u00edjenu201c u00cdru00e1n na muu0161ce“,“excerpt“:“Du016fsledky u00fatoku na u00cdru00e1n, kteru00fd Izrael pu0159ipravuje za plnu00e9 vojensku00e9 podpory USA a NATO, by byly velmi vu00e1u017enu00e9.“,“content“:“u201ePu0159ed rokem Grandangolo [Grande Angular] zveu0159ejnil titulek u201e11. zu00e1u0159u00ed na Blu00edzku00e9m vu00fdchodu011bu201c, kteru00fd vychu00e1zel z u0159ady faktu016f, jeu017e dokazovaly existenci plu00e1nu podobnu00e9ho tomu, kteru00fd“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 13, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-13 17:16:59″,“modifiedDate“:“2024-10-13 17:17:04″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-13 17:17:04″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/iran/“ rel=“category tag“>u00cdru00e1n</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/treti-izraelsko-libanonska-valka/“ rel=“category tag“>Tu0159etu00ed Izraelsko-Libanonsku00e1 vu00e1lka</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/iran/“ rel=“category tag“>u00cdru00e1n</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/treti-izraelsko-libanonska-valka/“ rel=“category tag“>Tu0159etu00ed Izraelsko-Libanonsku00e1 vu00e1lka</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/iran/‘ rel=’post_tag‘>u00cdru00e1n</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/izrael/‘ rel=’post_tag‘>Izrael</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/nato/‘ rel=’post_tag‘>NATO</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a>“},“readTime“:{„min“:2,“sec“:9},“status“:“publish“},{„id“:5469,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/ukrajina/zelenskeho-nesmyslny-predvolebni-mirovy-summit-nahle-zrusen/“,“name“:“zelenskeho-nesmyslny-predvolebni-mirovy-summit-nahle-zrusen“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/ukraine-schweiz-friedenskonferenz-davos-100-1920×1080-1.jpg“,“alt“:““},“title“:“Zelensku00e9ho nesmyslnu00fd pu0159edvolebnu00ed u201emu00edrovu00fd summitu201c nu00e1hle zruu0161en“,“excerpt“:“Potu00e9, co Rusko zahu00e1jilo speciu00e1lnu00ed vojenskou operaci (SVO) k ukonu010denu00ed ukrajinsku00e9ho konfliktu u0159u00edzenu00e9ho NATO, se zu00e1padnu00ed politici a veu0159ejnu011b u010dinnu00e9 osoby bu011bu017enu011b setku00e1vali s Volodymyrem Zelensku00fdm v Kyjevu011b nebo se u00fau010dastnili videokonferencu00ed a dokonce cestovali po zemu00edch politicku00e9ho Zu00e1padu sem a tam. Tu00edmto zpu016fsobem bylo mou017enu00e9 u201evyju00e1du0159it podporuu201c nejnovu011bju0161u00edmu u201emaju00e1ku demokracieu201c bojuju00edcu00edmu proti u201ezlu00fdm rusku00fdm utlau010dovatelu016fmu201c.“,“content“:“Potu00e9, co Rusko zahu00e1jilo speciu00e1lnu00ed vojenskou operaci (SVO) k ukonu010denu00ed ukrajinsku00e9ho konfliktu u0159u00edzenu00e9ho NATO, se zu00e1padnu00ed politici a veu0159ejnu011b u010dinnu00e9 osoby bu011bu017enu011b setku00e1vali s“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 13, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-13 12:54:47″,“modifiedDate“:“2024-10-13 12:54:53″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-13 12:54:53″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/video-zpravy/“ rel=“category tag“>Video zpru00e1vy</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/volby/“ rel=“category tag“>Volby</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/video-zpravy/“ rel=“category tag“>Video zpru00e1vy</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/volby/“ rel=“category tag“>Volby</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/biden/‘ rel=’post_tag‘>biden</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/nato/‘ rel=’post_tag‘>NATO</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/putin/‘ rel=’post_tag‘>putin</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ukrajina/‘ rel=’post_tag‘>UKRAJINA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelensky/‘ rel=’post_tag‘>ZELENSKY</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelenskyy/‘ rel=’post_tag‘>Zelenskyy</a>“},“readTime“:{„min“:5,“sec“:16},“status“:“publish“}]

















































Error happened.

Článek Projekt Velký Izrael. Nejde jen o Palestince: „Hranice Izraele se rozšíří od Libanonu po Saúdskou Arábii“ se nejdříve objevil na ČESKÝ LIST.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SKSlovak