Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Projížďka před grilovačkou skončila v Komárnu smrtí. Maroš nepřežil náraz do kovových sloupů

Nehoda se udála ve středu večer. Maroš se před plánovanou grilovačkou s kamarády jel projet po Malodunajském nábřeží v Komárně. Na stroji vypůjčeném od kamaráda si chtěl vyzkoušet jen krátký okruh kolem bydliště „Motorkář nejspíše nezvládl řízení a narazil do kovových sloupů,“ uvedli nitranští policisté na Facebooku. K TÉMATU: Slovenská folklórní scéna v slzách. Nečekaně zemřel […]
Menej ako 1 min. min.

Nehoda se udála ve středu večer. Maroš se před plánovanou grilovačkou s kamarády jel projet po Malodunajském nábřeží v Komárně. Na stroji vypůjčeném od kamaráda si chtěl vyzkoušet jen krátký okruh kolem bydliště „Motorkář nejspíše nezvládl řízení a narazil do kovových sloupů,“ uvedli nitranští policisté na Facebooku.

K TÉMATU: Slovenská folklórní scéna v slzách. Nečekaně zemřel choreograf oblíbeného spolku

I přes veškerou snahu záchranářů se nepodařilo Maroše zachránit. „Případné požití alkoholických nápojů bude zjištěno až při pitvě,“ dodali muži zákona.

Na místo tragédie letěl i vrtulník záchranářů. „Proběhla resuscitace osoby, která nejevila známky života a ztratila velké množství krve,“ cituje web noviny.sk vyjádření velitele zasahujících záchranářů Atiil Stefankovics.

„Mariane, odpočívej v pokoji. Pivečko už si spolu nedáme. Nechť ti je země lehká,“ vyjádřil smutek jeden z jeho známých. „Byl to můj spolužák, nevěřím tomu. Byl to hodný člověk. Mrzí mě to, budeš všem chybět, Maroši,“ uvedla jiná komentující na sociálních sítích.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Opilý řidič terénního SUV najel v americkém Texasu do dvojice cyklistů, jednoho poté přejel

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie