Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prokurátor podal obžalobu na exposlanca za OĽANO Jána Heráka

Prokurátor podal obžalobu na bývalého poslanca Národnej rady za OĽANO Jána Heráka. Potvrdila to hovorkyňa nitrianskeho súdu Lena Kiradžiev. Upozornili na to denník Plus jeden deň a Televízia Markíza. Ako uviedla, obžaloba bola podaná na Okresný súd Nitra 19. apríla. “Podaná bola pre trestný čin obmedzovanie osobnej slobody, znásilnenie, sexuálne násilie a sexuálne zneužívanie. Termín […]
Menej ako 1 min. min.

Prokurátor podal obžalobu na bývalého poslanca Národnej rady za OĽANO Jána Heráka. Potvrdila to hovorkyňa nitrianskeho súdu Lena Kiradžiev. Upozornili na to denník Plus jeden deň a Televízia Markíza.

Ako uviedla, obžaloba bola podaná na Okresný súd Nitra 19. apríla. “Podaná bola pre trestný čin obmedzovanie osobnej slobody, znásilnenie, sexuálne násilie a sexuálne zneužívanie. Termín verejného zasadnutia nie je nariadený,” doplnila hovorkyňa.

Exposlanec sa mal dopustiť skutkov v priebehu viacerých rokov. Celovo sa mali týkať šiestich žien. Ján H. už pred časom označil svoje stíhanie za nepodložené a za šikanu voči jeho osobe. Viackrát vo svojich vyjadreniach zdôraznil, že je nevinný.

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie