Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prototyp „plne holografických“ okuliarov spoločnosti Meta

V posledných rokoch sme svedkami neustáleho pokroku v oblasti technológií a ich vplyvu na spoločnosť. Jedným z najnovších prírastkov v tejto sfére je prototyp „plne holografických“ okuliarov od spoločnosti Meta, ktorý by mohol mať zásadný dopad na Web3 a jeho aplikácie. Web3, známy tiež ako decentralizovaný web, predstavuje novú generáciu internetových aplikácií a služieb založených […]
Menej ako 1 min. min.

V posledných rokoch sme svedkami neustáleho pokroku v oblasti technológií a ich vplyvu na spoločnosť. Jedným z najnovších prírastkov v tejto sfére je prototyp „plne holografických“ okuliarov od spoločnosti Meta, ktorý by mohol mať zásadný dopad na Web3 a jeho aplikácie.

Web3, známy tiež ako decentralizovaný web, predstavuje novú generáciu internetových aplikácií a služieb založených na blockchainovej technológii. Tento koncept sa snaží vrátiť kontrolu nad dátami a online interakciami do rúk užívateľov, čím sa odlišuje od súčasného centralizovaného modelu internetu.

Prototyp okuliarov od Meta, ktorý bol nedávno predstavený Markom Zuckerbergom, CEO spoločnosti, ponúka inovatívny holografický displej s plným zorným poľom. Tento displej by mohol poskytnúť používateľom nový spôsob interakcie s digitálnym svetom, podobne ako to urobila aplikácia Pokémon Go pre rozšírenú realitu (AR).

Okuliare by mohli umožniť používateľom vidieť a interagovať s digitálnymi objektmi a informáciami integrovanými do ich reálneho prostredia. To by mohlo mať obrovský vplyv na trh s nezameniteľnými tokenmi (NFT), ktoré by mohli byť prezentované a obchodované v úplne novom svetle. Predstavte si, že by ste mohli vidieť svoje NFT ako hologramy vo vašom obývacom izbe alebo ich zdieľať s priateľmi v reálnom čase.

Zuckerberg tiež naznačil, že tieto okuliare by mohli postupne nahradiť smartfóny ako primárne komunikačné a výpočtové zariadenia. S kombináciou kamier, mikrofónov, reproduktorov a holografického displeja by okuliare mohli poskytnúť používateľom nový spôsob interakcie so svetom a zároveň zjednodušiť prístup k informáciám a digitálnym službám.

Tento krok by mohol byť zlomovým momentom pre Web3, keďže by umožnil ľuďom prirodzenejšie a intuitívnejšie zapojiť sa do digitálneho ekosystému. Okuliare by mohli slúžiť ako most medzi fyzickým a digitálnym svetom, čím by sa otvorili nové možnosti pre vývojárov, tvorcov obsahu a spotrebiteľov.

Zatiaľ čo prototyp okuliarov je stále vo vývoji, potenciál, ktorý ponúka, je obrovský. Ak bude tento produkt úspešne uvedený na trh, môže to znamenať začiatok novej éry v interakcii s technológiami a digitálnym svetom. Bude zaujímavé sledovať, ako sa tento prototyp vyvinie a aký dopad bude mať na budúcnosť Web3 a celkovo na digitálnu krajinu.

Príspevok Prototyp „plne holografických“ okuliarov spoločnosti Meta je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie