Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prvé verejné vystúpenie kráľa Karola od jeho diagnózy. Zľahčuje situáciu? Prezradili ho oči

31.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Jakub Rimek youtube.com/@GBNewsOnline. Začiatkom februára bolo oznámené, že kráľ Karol III. trpí rakovinou. Odvtedy sa panovník sporadicky objavoval na stretnutiach s významnými politikmi. Na Veľkonočnú nedeľu sa prvýkrát od diagnózy objavil na verejnosti. Na veľkonočnej bohoslužbe sa objavil aj kráľ Karol III. Foto: youtube.com/@GBNewsOnline Kráľ Karol III podstúpil operáciu […]
Menej ako 1 min. min.

31.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Jakub Rimek youtube.com/@GBNewsOnline.

Začiatkom februára bolo oznámené, že kráľ Karol III. trpí rakovinou. Odvtedy sa panovník sporadicky objavoval na stretnutiach s významnými politikmi. Na Veľkonočnú nedeľu sa prvýkrát od diagnózy objavil na verejnosti.

Na veľkonočnej bohoslužbe sa objavil aj kráľ Karol III.
Foto: youtube.com/@GBNewsOnline

Kráľ Karol III podstúpil operáciu zväčšenej prostaty. Neskôr Buckinghamský palác priniesol smutné správy o panovníkovom zdraví. 5. februára bolo oznámené, že kráľ trpí rakovinou. Odvtedy sa snaží dištancovať a na verejnosti sa objavuje len zriedka. Mal stretnutia s významnými politikmi, ale nevystupoval na verejných podujatiach. Rozhodol sa tak urobiť na Veľkú noc.

Na veľkonočnej bohoslužbe sa objavil kráľ Karol III. Vyjadril svoje želanie všetkého najlepšieho

Panovníka dlho nevideli pre chorobu. Tentoraz sa zúčastnil na bohoslužbe na hrade Windsor. Kráľ Karol III. zamával svojim poddaným a venoval im úsmev. Mnohí tento prejav vnímali ako snahu upokojiť zložitú situáciu. Reč je o zdravotných problémoch v kráľovskej rodine. Nielenže Charles trpí rakovinou, nedávno vyšlo najavo, že s podobným problémom bojuje aj vojvodkyňa Kate.

Panovník sa objavil v tmavom kabáte a modrej kravate. Karol pri Kaplnke svätého Juraja zaželal všetkým zhromaždeným „Veselú Veľkú Noc“. Vojvodkyňa Kate a jej rodina sa na ceremoniáli neobjavili. Veľkú noc sa rozhodli osláviť v pokoji. Karol vyzeral šťastne, no v jeho očiach vidieť útrapy posledných mesiacov. Kráľovský pár sa držal ďalej od davov, aby neriskoval panovníkovo zdravie.

POZRITE TIEŽ AJ: Princ Harry mal jednu prosbu na kráľovnú predtým, ako si vzal Meghan. William sa „rozzúril“

Na Zelený štvrtok sa na bohoslužbách nedostavil kráľ Karol III. K absencii sa vyjadrili odborníci

Kvôli chorobe bol kráľ nútený stiahnuť sa z verejného života. Bohoslužby Royal Maundy sa nezúčastnil. Nahral video, na ktorom predniesol prejav.

„Mám určité obavy. Nie je [kráľ Karol III. – pozn. red.] plnší v tvári. Myslím, že je to dôsledok chemoterapie. Jeho pery tiež vyzerajú tenšie. Pre mňa je veľmi smutné vidieť ho v tomto stave“

– povedal kráľovský expert Michael Cole.

‘The effects of the chemotherapy are there. His lips looks thinner…I’m very sad to see him in this way.’

Royal correspondent Michael Cole discusses the ‘great strain’ on King Charles as he receives cancer treatment whilst continuing his role as Head of State. pic.twitter.com/a0m2xkKaMP

— GB News (@GBNEWS) March 28, 2024

Na Zelený štvrtok sa na bohoslužbách nedostavil kráľ Karol. K absencii sa vyjadrili aj odborníci.
Foto: shutterstock/Muhammad Aamir Sumsum

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Expert: Harry a Meghan by mali prosiť Kate a Williama o odpustenie. „Musia sa priznať…“

Princ William tak volá vojvodkyňu Kate, keď je na ňu naštvaný. Stačí jedno slovo

The post Prvé verejné vystúpenie kráľa Karola od jeho diagnózy. Zľahčuje situáciu? Prezradili ho oči appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie