Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PRVÉ VÝJAZDOVÉ ZASADNUTIE VLÁDY PO ATENTÁTE NA PREDSEDU VLÁDU Rokovanie vlády v Rimavskej Sobote dnes sprevádzali zvýšené bezpečnostné opatrenia, ktoré za…

🇸🇰 PRVÉ VÝJAZDOVÉ ZASADNUTIE VLÁDY PO ATENTÁTE NA PREDSEDU VLÁDU Rokovanie vlády v Rimavskej Sobote dnes sprevádzali zvýšené bezpečnostné opatrenia, ktoré zabezpečovali zložky rezortu vnútra. Vláda pokračuje vo výjazdových zasadnutiach aj po atentáte na predsedu vlády Roberta Fica spred mesiaca s cieľom pomôcť jednotlivým regiónom Slovenska. 💬 „Je to jasný odkaz, že žiadne politicky motivované […]
Menej ako 1 min. min.

🇸🇰 PRVÉ VÝJAZDOVÉ ZASADNUTIE VLÁDY PO ATENTÁTE NA PREDSEDU VLÁDU

Rokovanie vlády v Rimavskej Sobote dnes sprevádzali zvýšené bezpečnostné opatrenia, ktoré zabezpečovali zložky rezortu vnútra.

Vláda pokračuje vo výjazdových zasadnutiach aj po atentáte na predsedu vlády Roberta Fica spred mesiaca s cieľom pomôcť jednotlivým regiónom Slovenska.

💬 „Je to jasný odkaz, že žiadne politicky motivované násilie nás nezastaví. Žiaľ, nevyhnutné bezpečnostné opatrenia nám ešte neumožňujú ísť priamo medzi ľudí, ale ich problémy budeme naďalej intenzívne riešiť tam, kde je to najúčinnejšie – v regiónoch, obciach a mestách,“ povedal minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.

👮‍♀️👩‍🚒Minister vnútra využil výjazd na stretnutie s príslušníkmi Polícia Slovenskej republiky a Hasičský a záchranný zbor. Po zasadnutí vlády navštívil policajné stanice v Rimavskej Sobote a Poltári a hasičskú stanicu v Poltári.

Stretol sa tiež s primátorom Poltára Petrom Sitorom a zavítal do tamojších sklárni.







Zdroj: Ministerstvo vnútra SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie