Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

První den shromáždění na půdě WHO: Pandemická smlouva jde k ledu, schvalovat se budou změny Mezinárodních zdravotních předpisů

To, že se zřejmě na tomto shromáždění WHO nestihne schválit pandemická smlouva, se dalo vytušit už asi před měsícem, kdy bylo patrné, že mnoho zemí požaduje různé změny v dokumentu a další země deklarovaly odmítnutí v případě, že bude dokument zcela otevřeně zavádět diktaturu jako tomu bylo dosud. Ovšem dobrou zprávou je i to, že […]
Menej ako 1 min. min.

To, že se zřejmě na tomto shromáždění WHO nestihne schválit pandemická smlouva, se dalo vytušit už asi před měsícem, kdy bylo patrné, že mnoho zemí požaduje různé změny v dokumentu a další země deklarovaly odmítnutí v případě, že bude dokument zcela otevřeně zavádět diktaturu jako tomu bylo dosud.

Ovšem dobrou zprávou je i to, že stávající změny MZP, které by se měly schvalovat tento týden, byly kvůli mnoha připomínkám členských zemí značně „vykostěny.“

Z torza, které zbývá, tak zůstává nebezpečná pouze nařízená cenzura (takzvaný boj proti dezinformacím).

Co se odehrávalo první den shromáždění, tedy v pondělí?

Tedros prohlásil, že na trh budou uvedeny další nebezpečné vakcíny bez adekvátního testování a často bez licence, včetně použití nových adjuvantů, které se testují tím, že je umístí do vakcín proti tropickým chorobám.

A šokující je, že WHO se tak stala lékovým regulátorem a v podstatě vydává licence na vakcíny a léky. 

Zde jsou na místě otázky:

Kde k tomu WHO našla odborné znalosti?
Je možné, že se zaměstnanci Gatesovy nadace potichu mění v regulátory léků?

Další poznámky generálního diktátora Tedrose byly:

„Zintenzivňujeme naši práci na behaviorální vědě, abychom lépe pochopili, proč lidé sami rozhodují o svém zdraví.“ Což zní jako nástroj pro ovládání. Proč lidé nenechají o svém zdraví rozhodnout třeba WHO???

Zdůraznil také pokles spotřeby cigaret; bezprostředně následovalo prohlášení: „více než 90 zemí zvýšilo v letech 2020 až 2022 svou spotřební daň z tabáku.“

Soudě podle svých výsledků v posledních letech není WHO oslavována za to, že se zajímá o zlepšení zdraví, takže můžeme předpokládat, že výběr daní je to, co Tedrose opravdu těší. Země alespoň budou mít víc na výpalné pro WHO.

Třešničkou na dortu byla Tedrosova naprostá lež o jednom ze tří cílů, které si stanovil a u nichž očekával, že budou splněny do příštího roku. Tvrdil:

„Očekává se, že 1,5 miliardy lidí se bude do roku 2025 těšit lepšímu zdraví a blahobytu.“

Nejlepší způsob, jak se podívat na zdraví, je podívat se na míru úmrtnosti. Projekce Organizace spojených národů ukazuje, jak vypadá očekávaná míra úmrtnosti.

Když se podíváme na rostoucí úmrtnost a klesající porodnost – kde je vidět to lepší zdraví? Pokud graf něco ukazuje, pak je to plánovaná depopulace:

Vlastní pravidla WHO vyžadují, aby změny MZP byly zveřejněny a členským státům poskytnuty čtyři měsíce před hlasováním. To ovšem zločinec Tedros zcela ignoruje.

„Aby byly všechny postupy pro změnu Mezinárodních zdravotních předpisů v souladu se zákonem, musí být provedeny v souladu s právními požadavky stanovenými v samotných MZP,“ napsala Agentura Global Health Responsibility Agency v otevřeném dopise teroristovi Tedrosovi na začátku tohoto roku.

Navzdory tomu, že si byl vědom nezákonnosti svých postupů, včera, v den, kdy shromáždění začalo, WHO zveřejnila svůj nejnovější návrh pozměněných MZP a očekává, že členské státy o něm budou hlasovat během tohoto zasedání.

Byly vydány spolu s mnoha „hlavními dokumenty“ pro letošní, 77. shromáždění.  

Nejnovější návrh novelizovaných MZP si můžete přečíst ZDE (anglicky).

Zatímco někteří poukazují na hanebné klauzule, které v dokumentu zůstávají, Dr. Nass, která se dokumenty dlouhodobě zabývá, se domnívá, že nejsou tak nebezpečné jako původní verze.

„I když je pravda, že některé články v dodatcích měly souhlas vyjednavačů a dalo se o nich hlasovat, domluvené body nebyly ty nebezpečné,“ řekla.

Existuje však jedna výjimka. „Zajímavé je, že vyjednavači říkají vládám, aby sledovaly své občany a bojovaly proti dezinformacím a zároveň prosazovaly jen narativ WHO, tj. aby byly v pohodě s cenzurou a propagandou,“ řekla Dr. Nass.

Pokračovala:

„To by nás však nemělo překvapovat, protože téměř všechny naše vlády nás již sledují a šíří propagandu. Takže – i když je toto ustanovení odporné – ve skutečnosti nic moc nemění.

Národy se snaží legalizovat sledování a cenzuru pomocí jazykových triků, jako je označení pravdy jako nenávistné řeči. Toto je další bitva, kterou musíme vyhrát. A doufám, že brzy.

Bude to zásadní, protože kontrola informací je naprosto zásadním prvkem, kterého se musí globalisté držet, aby uspěli.“

Ale opravdu dobrá zpráva je, že Pandemická smlouva tento týden nebude schválena. Mělo by dojít pouze ke schválení aktuální verze MZP. 

„Lidé nyní chápou, o čem to bylo, co v ní bylo, a že to byl první krok k vládě Jednoho světa. Tomu všemu řekli NE,“ řekla Dr. Nass.

V tomto ohledu by bylo dobré počkat i na názory nějakého mezinárodního právníka, který by dokázal nejlépe rozeznat případné záludnosti v poslední verzi změn Mezinárodních zdravotních předpisů.

Lze očekávat, že změny budou schváleny, protože k tomu je potřeba pouze nadpoloviční většina hlasů. Aktualizované MZP by pak měly začít platit za 10 měsíců.

O konkrétním hlasování, jakmile přijde během tohoto týdne na řadu, vás budu samozřejmě informovat.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie