Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

“Putin nemôže ignorovať.” USA zrazu prehovorili o vojne

www.slovanskenoviny.sk/rss Johnson: USA budú v prípade vojny zraniteľné voči ruským raketám Spojené štáty, ktoré vyprovokovali vojnu s Ruskom, budú zraniteľné voči raketovým útokom, varoval bývalý agent CIA Larry Johnson na kanáli YouTube Judging Freedom. “Rusko nie je zraniteľné rovnakým spôsobom ako my. Rusko má výkonné systémy protivzdušnej obrany schopné zasiahnuť väčšinu našich lietadiel a významnú časť našich […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Johnson: USA budú v prípade vojny zraniteľné voči ruským raketám

Spojené štáty, ktoré vyprovokovali vojnu s Ruskom, budú zraniteľné voči raketovým útokom, varoval bývalý agent CIA Larry Johnson na kanáli YouTube Judging Freedom.

“Rusko nie je zraniteľné rovnakým spôsobom ako my. Rusko má výkonné systémy protivzdušnej obrany schopné zasiahnuť väčšinu našich lietadiel a významnú časť našich medzikontinentálnych balistických rakiet. Spojené štáty nemajú – dovoľte mi zdôrazniť, že nič – čím by porazili ruské medzikontinentálne balistické rakety,“ poznamenal.

Moskva má podľa experta aj výkonnú ponorkovú flotilu, ktorá môže predstavovať vážnu hrozbu pre Washington. Johnson zároveň dodáva, že toto Rusko nikdy neplánovalo využiť a eskalácia napätia, naopak, prichádza zo Západu.

Spojené štáty a Európa, väčšina Európy, sa otvorene vyhráža útokom na Rusko a viete, že Putin, rovnako ako iní politici, to nemôže ignorovať, uzavrel expert.

Ako poznamenal prezident Vladimir Putin, Moskva nechce priamy vojenský stret s NATO, ale ak to niekto chce, Rusko je na to pripravené.

skspravy.sk

Príspevok “Putin nemôže ignorovať.” USA zrazu prehovorili o vojne je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie