Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Radnica zbiera dáta pre tvorbu IV. Komunitného plánu sociálnych služieb

Mesto Nitra sa intenzívne zaoberá zlepšovaním systému sociálnych služieb pre svojich obyvateľov. V súvislosti s tvorbou IV. Komunitného plánu sociálnych služieb pripravil odbor sociálnych služieb dotazníky, ktorých cieľom je zber dôležitých informácií o občanoch so zdravotným postihnutím. Získané dáta budú využité na efektívnejšie plánovanie a poskytovanie služieb tým, ktorí ich najviac potrebujú. Dotazník sa zameriava […]
Menej ako 1 min.

Mesto Nitra sa intenzívne zaoberá zlepšovaním systému sociálnych služieb pre svojich obyvateľov. V súvislosti s tvorbou IV. Komunitného plánu sociálnych služieb pripravil odbor sociálnych služieb dotazníky, ktorých cieľom je zber dôležitých informácií o občanoch so zdravotným postihnutím. Získané dáta budú využité na efektívnejšie plánovanie a poskytovanie služieb tým, ktorí ich najviac potrebujú.

Dotazník sa zameriava na tri hlavné skupiny obyvateľov so zdravotným postihnutím:

Deti so zdravotným postihnutím Osoby v produktívnom veku so zdravotným postihnutímOsoby v poproduktívnom veku so zdravotným postihnutím

Prečo je dôležité zapojiť sa?

Zber informácií o potrebách týchto skupín je nevyhnutný pre lepšie porozumenie problémov, s ktorými sa stretávajú. „Vyplnením dotazníka nám pomôžete získať dáta a informácie o potrebách osôb so zdravotným postihnutím, ktoré žijú na území nášho mesta. Zároveň nám získané dáta z dotazníka pomôžu plánovať sociálne služby tak, aby boli efektívne a adresne poskytované ľuďom, ktorí žijú v našom meste,“ vysvetľuje vedúca odboru sociálnych služieb Naďa Šimová.

Spätná väzba prostredníctvom dotazníka je nesmierne cenná, pretože každá vyplnená odpoveď prispieva k lepšiemu pochopeniu konkrétnych potrieb občanov so zdravotným postihnutím. Čím viac informácií mesto získa, tým lepšie bude schopné navrhnúť a implementovať sociálne služby.

Ďakujeme všetkým obyvateľom, ktorí sa zapoja a pomôžu nám spoločne zlepšiť systém sociálnych služieb v našom meste.

Lenka Mareková

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie