Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rána pro Karolinu Gudasovou. Její pětiletý syn trpí kostním infarktem, zpěvačka popsala léčbu

Gudasová se zúčastnila akce k otevření nové kliniky a pro web Super.cz popsala, co se jejímu synovi stalo. „Neupadl, přestala se mu vyživovat kost. Dostal sádru a pak ho čekají rehabilitace. I proto jsme tady na akci. Naši kamarádi Jirka Štika se zpěvačkou Míšou Gemrotovou otevřeli fyzio kliniku, kde nás to potom čeká,“ popsala zpěvačka. MOHLO BY VÁS […]
Menej ako 1 min. min.

Gudasová se zúčastnila akce k otevření nové kliniky a pro web Super.cz popsala, co se jejímu synovi stalo. „Neupadl, přestala se mu vyživovat kost. Dostal sádru a pak ho čekají rehabilitace. I proto jsme tady na akci. Naši kamarádi Jirka Štika se zpěvačkou Míšou Gemrotovou otevřeli fyzio kliniku, kde nás to potom čeká,“ popsala zpěvačka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Radostná zpráva snowboardistky Evy Adamczykové. Přerušuji kariéru, čekáme miminko

Pětiletý Marko má nohu až po koleno v nechodící sádře. Gudasová ho proto buď nosí v náručí, nebo sám chodí o berlích. „Nemůže hrát fotbal, hokej, tenis, tak hraje PlayStation,“ dodala zpěvačka.

Marko by měl mít sádru na noze asi tři týdny. Jak píše web ortopedie-traumatologie.cz, v případě kostního infarktu „jde o ložisko kostní tkáně, které z důvodů ischemie (nedostatku kyslíku) pro uzávěr přívodné tepny odumře a následně se přestaví. Jde většinou o náhodný nález při RTG vyšetření, nedělající pacientovi obtíže“.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Perkausová se vrací na obrazovky. Jsem nervózní, ale adrenalin potřebuji, přiznala

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie