Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rast kryptomien bude pokračovať. Toto sú top 3 ukazovatele

Bitcoin sa už párkrát počas posledných 3 mesiacov pokúsil prekonať historické maximum z polovice marca 2024. Jedinú vlnu masívneho zhodnotenia kryptomien sme mohli vidieť práve pred sformovaním tohto maxima. Altcoiny a aktivita v sieti prudko rástli. Dnes sa pozrieme na ukazovatele, podľa ktorých je ešte priestor na pokračovanie vzostupu. Väčšina bitcoinových investorov drží nerealizované zisky […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin sa už párkrát počas posledných 3 mesiacov pokúsil prekonať historické maximum z polovice marca 2024. Jedinú vlnu masívneho zhodnotenia kryptomien sme mohli vidieť práve pred sformovaním tohto maxima. Altcoiny a aktivita v sieti prudko rástli.

Dnes sa pozrieme na ukazovatele, podľa ktorých je ešte priestor na pokračovanie vzostupu.

Väčšina bitcoinových investorov drží nerealizované zisky a prvé známky špekulačného apetítu sa po dvoch mesiacoch bočného obchodovania vracajú na trh. Skupina krátkodobých držiteľov nesie na svojich pleciach veľkú väčšinu trhových strát, čo je stav, ktorý sa zvyčajne vyskytuje počas korekcií v rámci dlhodobého rastúceho trendu, ktorý objavuje nové historické maximá.

Dlhodobí aj krátkodobí držitelia zažili reset v pomere rizika na strane predaja, čo naznačuje, že sa našla nová rovnováha. To signalizuje, že trh je pripravený na pohyb a očakávania volatility v blízkej budúcnosti by sa mali zvýšiť.

Fázy trhu kryptomien. Zdroj: TradingView

The post Rast kryptomien bude pokračovať. Toto sú top 3 ukazovatele appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie