Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rebríček najmenej spoľahlivých značiek áut prekvapil. Dominujú mu favoriti Slovákov

Posledný výskum spoločnosti J.D. Power, ktorý sa zakladá na skúsenostiach 30 595 vlastníkov vozidiel z modelového roka 2021 počas trojročného obdobia, ponúka dôležitý prehľad o spoľahlivosti automobilových značiek. O výskume informuje portál Autobild. Volvo prekvapuje v kategórii menej spoľahlivých vozidiel s 245 nahlásenými problémami na 100 vozidiel. Značka, ktorá bola dlhodobo vysoko hodnotená pre svoju […]
Menej ako 1 min. min.

Posledný výskum spoločnosti J.D. Power, ktorý sa zakladá na skúsenostiach 30 595 vlastníkov vozidiel z modelového roka 2021 počas trojročného obdobia, ponúka dôležitý prehľad o spoľahlivosti automobilových značiek. O výskume informuje portál Autobild.

Volvo prekvapuje v kategórii menej spoľahlivých vozidiel s 245 nahlásenými problémami na 100 vozidiel. Značka, ktorá bola dlhodobo vysoko hodnotená pre svoju spoľahlivosť a bezpečnosť, sa teraz stretáva s výzvami elektrických vozidiel (EV) na trhu.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Ambiciózny vstup spoločnosti Volvo do oblasti elektrických vozidiel, vrátane modelov ako EX30, ktoré majú súťažiť s modelom 3 od spoločnosti Tesla, ukazuje širší trend v odvetví. Inovácie, najmä v oblastiach ako elektrické vozidlá, môžu priniesť nečakané problémy.

Lincoln, luxusná divízia spoločnosti Ford, má len o málo lepšie výsledky ako Volvo, s 251 problémami na 100 vozidiel. Modely ako Corsair 2020 a Nautilus 2019 získali od spoločnosti J.D. Power len priemerné skóre spoľahlivosti.

Mimoriadne nízke skóre modelu Aviator 2020 poukazuje na problémy značky s udržaním spoľahlivosti v rámci jej luxusnej ponuky. Tento problém sa prejavuje aj v predpokladaných nákladoch na údržbu, čo odhaľuje, že luxus môže mať časom vysokú cenu.

V rebríčku sú aj značky, ktoré vás prekvapia

The post Rebríček najmenej spoľahlivých značiek áut prekvapil. Dominujú mu favoriti Slovákov appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie