Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Recenzovaná studie v prestižním časopise BMJ potvrzuje souvislost mezi nadměrnou úmrtností a genovými injekcemi

Už nějakou dobu čekám, kdy i náš mainstream zveřejní informace, které se již objevily například v mainstreamu ve Velké Británii a Austrálii. Na druhou stranu chápu, že je pro mainstreamové pisálky velmi těžké přiznat, že to byli právě oni, kdo zde šířil (a dosud šíří) dezinformace o účinných a bezpečných vakcínách. Dosud jsem zde přinesla […]
Menej ako 1 min. min.

Už nějakou dobu čekám, kdy i náš mainstream zveřejní informace, které se již objevily například v mainstreamu ve Velké Británii a Austrálii. Na druhou stranu chápu, že je pro mainstreamové pisálky velmi těžké přiznat, že to byli právě oni, kdo zde šířil (a dosud šíří) dezinformace o účinných a bezpečných vakcínách.

Dosud jsem zde přinesla jen reakce na studii holandských vědců, které se objevily na britském či holandském mainstreamu.

Nyní se ke studii vyjádřil i holandský lékař, který si závěry svých kolegů pečlivě prostudoval a seznal, že jde o vskutku šokující informace. A o to víc pak pro ty, kteří stále věří pohádce o „bezpečných a účinných“ vakcínách.

recenzovaném článku v British Medical Journal (BMJ), jednom z nejrenomovanějších lékařských časopisů na světě, se nizozemští vědci kriticky vyjadřují k přetrvávající nadměrné úmrtnosti, která trvá již několik let, účinkům nefarmakologických opatření, očkování a vědeckému podložení oficiálního příběhu.

„Každý, kdo si dá tu práci a přečte si tento odborně napsaný článek, bude skutečně šokován,“ říká praktický lékař Jan Vingerhoets.

„V cílové skupině se kritičtí lékaři budou konečně cítit uznáváni. A ti, kteří dosud odvraceli zrak a mlčeli, se nyní pravděpodobně cítí velmi nepříjemně. Protože tahle studie nelže,“ říká Vingerhoets.

V období 2020 až 2022 bylo ve více než 40 zemích napočítáno více než 3 miliony nevysvětlitelných úmrtí, přičemž vrchol byl zaznamenán v roce 2021, kdy byly vakcíny zavedeny.

V tomto roce činila nevysvětlitelná nadměrná úmrtnost nejméně 1,2 milionu. V Německu se začátek nadměrné úmrtnosti přesně shodoval se zavedením očkování, poznamenává Vingerhoets.

Autoři článku dále poukazují na to, že počet závažných vedlejších účinků očkování byl významný, pohyboval se od 6 procent (Moderna) až po 36 procent u široce používané vakcíny Pfizer.

Nejedná se o bolest svalů nebo závratě, ale o závažné vedlejší účinky, které mají za následek hospitalizaci, invaliditu nebo dokonce smrt.

Takové komplikace často nejsou rozpoznány jako způsobené vakcínou: koneckonců, infarkty, mrtvice a trombózy se vyskytovaly vždy, takže zvýšení o několik procent nevzbuzuje podezření, což je zcela nesprávné.

Sám Vingerhoets dodává, že mnoho lékařů se raději dívalo jinam ze strachu, že budou označeni za blázny.

Nizozemští vědci, kteří jsou autory studie, jsou otevřeně kritičtí k mnoha aspektům oficiálního příběhu o COVIDu-19.

Enormní podhodnocování vedlejších účinků, nejasnosti ohledně rovnováhy mezi přínosy a škodami, diskuse o tom, zda „vakcíny“ nejsou jednoduše genovou terapií, velké rozdíly ve vedlejších účincích mezi různými „šaržemi“ vakcín a skutečnost, že po nevysvětlitelné smrti stále téměř nedochází k pitvám: to vše je v článku zmíněno.

„Skutečnost, že se takový kritický článek nyní objevuje v mainstreamovém lékařském časopise s velkou reputací, není jen závanem čerstvého vzduchu, ale také rozchodem s minulostí, ve které byly obvykle povoleny články, které věrně následovaly oficiální příběh,“ píše Vingerhoets na svých webových stránkách.

S tímto druhem důkladného výzkumu už není možné odvracet zrak, zdůrazňuje.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie