Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

RegioJet vyradí lôžkové vagóny, aké boli vo vlaku z nehody v Pardubiciach

Spoločnosť RegioJet sťahuje z prevádzky všetky lôžkové vagóny rakúskeho typu. Rovnaký typ vagónov bol vo vlaku z nedávnej tragickej nehody v Pardubiciach a predchádzajúcej podobnej nehody v Rakúsku, kde sa zranilo 54 ľudí.  Informuje o tom spoločnosť RegioJet v tlačovej správe.  Podľa spoločnosti boli v týchto vagónoch zistené konštrukčné nedostatky. Firma má takýchto vagónov 13.  K tragickej nehode došlo v stredu pred […]
Menej ako 1 min. min.

Spoločnosť RegioJet sťahuje z prevádzky všetky lôžkové vagóny rakúskeho typu. Rovnaký typ vagónov bol vo vlaku z nedávnej tragickej nehody v Pardubiciach a predchádzajúcej podobnej nehody v Rakúsku, kde sa zranilo 54 ľudí. 

Informuje o tom spoločnosť RegioJet v tlačovej správe. 

Podľa spoločnosti boli v týchto vagónoch zistené konštrukčné nedostatky. Firma má takýchto vagónov 13. 

K tragickej nehode došlo v stredu pred polnocou pri novej stanici Pardubice – centrum. S nákladným vlakom sa tam čelne zrazil expresný vlak spoločnosti RegioJet, ktorý smeroval do Košíc a ďalej do ukrajinského Čopu. Pri nehode zomreli štyria ľudia a takmer 30 sa ich zranilo. Medzi obeťami boli dve Slovenky a dvaja ukrajinskí občania. Štyri Slovenky pri nehode utrpeli zranenia.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie