Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Řekni, že to není pravda. Přítelkyně Paynea odhalila, co jí psal zpěvák krátce před smrtí

Jodie Richardsová z anglického Wolverhamptonu kdysi Paynemu dávala lekce zaměřené na umělecké vystupování. Od té doby spolu zůstali v kontaktu a téměř každý den si psali. „Mám k Liamovi velmi blízko. Jsme přátelé roky,“ uvedla pro Sky News. ČTĚTE TAKÉ: Dětství bez ledviny, obří sláva i hvězdné ženy. Příběh Liama Payna skončil tragicky Hudebník se své dlouholeté přítelkyni […]
Menej ako 1 min. min.

Jodie Richardsová z anglického Wolverhamptonu kdysi Paynemu dávala lekce zaměřené na umělecké vystupování. Od té doby spolu zůstali v kontaktu a téměř každý den si psali. „Mám k Liamovi velmi blízko. Jsme přátelé roky,“ uvedla pro Sky News.

ČTĚTE TAKÉ: Dětství bez ledviny, obří sláva i hvězdné ženy. Příběh Liama Payna skončil tragicky

Hudebník se své dlouholeté přítelkyni ozval i tento týden v pondělí, tedy dva dny před svou smrtí. Prostřednictvím SMS zprávy se jí zeptal, co dělá. „Myslím, že si chtěl jenom zkontrolovat, že jsem v pořádku, a podívat se, jak se všichni doma mají,“ vysvětlila Richardsová.

O něco později jí Payne poslal fotku, na níž sedí na posteli ve svém hotelovém pokoji v argentinské metropoli Buenos Aires. Nato žena konverzaci ukončila s tím, že právě dorazila domů.

Další zprávu žena od Payna obdržela v úterý kolem čtvrté hodiny ráno místního času. Vzhledem k časovému posunu posílal zprávu z Argentiny zhruba o půlnoci. Zeptala se ho, zda je v pořádku, načež zpěvák odpověděl, že „odpočívá“. Nic podezřelého prý Richardsová nezaznamenala. „Vypadal v pořádku, vypadal šťastně, vypadal zdravě – žádný důvod k jakýmkoli obavám.“

Řekni, že to není pravda

Avšak i jí o pár hodin zasáhla zpráva o tragické smrti slavného hudebníka. Zpočátku tomu nepřikládala velký význam, myslela totiž, že jde o fake news. Pro jistotu se však rozhodla Paynea kontaktovat. „Snažila jsem se mu zavolat. Samozřejmě to nebral,“ vylíčila pro Sky News.

To už jí začínalo být jasné, že o žádnou falešnou zprávu nejde. „Prosím, řekni mi, že to není pravda,“ napsala mu ještě v SMS konverzaci, kterou má Sky News k dispozici.

Stejně jako celá fanouškovská základna se i Richardsová pídí po možné příčině zpěvákova náhlého skonu. Payne měl podle ní rodinu, která ho podporovala, a byl obklopen přáteli, na které se mohl kdykoliv se vším obrátit. „Rodina, přátelé, všichni ho milovali… Je to neskutečná tragédie nejen pro nás jako přátele a rodinu, ale pro celý svět, který ho znal,“ sdělila žena.

Liam Payne byl nalezen mrtvý v hotelu v argentinské metropoli Buenos Aires. Informovala o tom ve středu místní média, podle nichž 31letý hudebník zemřel po pádu ze třetího podlaží hotelu. Argentinská policie podle agentury AP sdělila, že v pokoji zpěváka byl nepořádek a na podlaze byly mimo jiné rozbité věci a rozházené léky.

Payne tvořil společně s Harrym Stylesem, Zaynem Malikem, Niallem Horanem a Louisem Tomlinsonem svého času celosvětově populární skupinu One Direction. Sláva kapely se začala šířit po její účasti v britské verzi hudební soutěže X Factor v roce 2010, ale už v roce 2016 se uskupení rozpadlo a jeho jednotliví členové se věnovali různým projektům a sólovým kariérám.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Zemřel Jiří Hromada. Herec a dabér se proslavil také jako obhájce práv LGBT komunity

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie