Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rekordní loupež. Zloději v LA prorazili střechu skladu peněz, odnesli si stovky milionů

Zlodějům se podařilo proniknout do budovy v oblasti Sylmar, kde se zpracovává a skladuje hotovost z celého regionu, informuje LA Times. Aby se k trezoru dostali, prorazili střechu budovy. Zdroj z řad tamní policie uvedl, že se také pokusili zničit boční stěnu budovy. ČTĚTE TAKÉ: New York se nečekaně zachvěl. V USA udeřilo vzácné zemětřesení, cítilo ho […]
Menej ako 1 min. min.

Zlodějům se podařilo proniknout do budovy v oblasti Sylmar, kde se zpracovává a skladuje hotovost z celého regionu, informuje LA Times. Aby se k trezoru dostali, prorazili střechu budovy. Zdroj z řad tamní policie uvedl, že se také pokusili zničit boční stěnu budovy.

ČTĚTE TAKÉ: New York se nečekaně zachvěl. V USA udeřilo vzácné zemětřesení, cítilo ho 42 milionů lidí

K hotovosti pronikli, aniž by spustili alarm, připomněl web CNN. Vyšetřovatelé se tak domnívají, že se jednalo o profesionální skupinu. Nyní se snaží zjistit, zda měla skupina přístup k informacím o vnitřních prostorách a zabezpečení budovy.

Podle federálního zdroje zloději mohli ukrást kolem 30 milionů, což v přepočtu činí asi 700 milionů korun. V takovém případě by šlo o největší krádež hotovosti v historii Los Angeles. K doposud rekordní loupeži došlo 12. září 1997, kdy bylo z bývalého objektu společnosti Dunbar Armored ukradeno 18,9 milionu dolarů. Tehdejší pachatelé byli dopadeni.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Dramatický zásah v USA nepřežil první robopes. Zachránil policisty, pálil po něm útočník

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie